Fit by Rox is open op verantwoorde manier voor dans- en sport lessen voor jong en oud!

In deze gekke tijden is Fit by Rox open voor jong en oud en voor alle dans- en sport lessen.
Wij zijn daar heel blij mee en trots op het feit dat wij kunnen bijdragen aan een gezonde levensstijl. Juist dat is op dit moment van groot belang.

Bij ons kun je op een verantwoorde manier, met veel enthousiasme en positiviteit werken aan een fit lichaam op goede muziek. Een fijne combinatie, juist nu. Wil je een proefles aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren je graag, je bent van harte welkom!

Hieronder ons ‘Beat the virus’ – Coronabeleid dat wij hanteren tot nader order:

Regel 1: Heb je ziekte verschijnselen?
Dan blijf je thuis en laat je jezelf testen (via GGD).

Regel 2: Kleedkamers zijn dicht. Iedereen kleedt zich zoveel mogelijk thuis om. Jassen en tassen mogen mee de studio in.

Regel 3: Alle dansleerlingen vanaf 12 jaar, sportleden en docenten houden 1,5 meter afstand tot elkaar. Binnen en buiten de studio’s.

Regel 4: Maximaal 5 minuten voordat de dans- of sport les begint voor de voordeur staan met aangegeven studio nummer waar jouw les plaatsvindt.

Regel 5: Wacht op de Corona begeleider voor de voordeur voordat je naar binnen mag.

Regel 6: Ouders/verzorgers van dansleerlingen vanaf vier jaar worden verzocht na het brengen van de dansleerling het pand direct te verlaten.

Regel 7: Ouders/verzorgers van leerlingen uit de Pamperdance, Peuter ballet en ‘Up & Down Streetdance’  mogen mee de chillroom in. Wij hanteren hierbij een 1 ouder beleid en vragen nadrukkelijk om 1,5 meter afstand te houden t.o.v. andere ouders/verzorgers en medewerkers van Fit by Rox.

Regel 8: Het dragen van een mondkapje in de chillroom is verplicht voor iedereen vanaf 18 jaar en ouder.

Regel 9: Wacht dus buiten voor de juiste ingang op een Coronobegeleider. Bij binnenkomst handen desinfecteren met professioneel desinfectiemiddel.

Regel 10: De koffiebar is gesloten. Zorg voor een eigen drinkfles. De FBR DANCEWEAR winkel is wel open.

Regel 11: Sportleden die deelnemen aan een Total Body Workout les of een Pilates les, nemen een grote badhanddoek mee.

Regel 12: In verband met een goede doorstroom zijn alle danslessen met vijf minuten ingekort en dient iedereen direct na de les het pand te verlaten.

Regel 13: Fit by Rox hanteert een toiletgebruik beleid van 1 dansleerling of sportlid tegelijk.

Regel 14: Als er updates komen op deze regels vanuit Fit by Rox worden die zo snel mogelijk gecommuniceerd en acht Fit by Rox dat deze nieuwe afspraken worden nageleefd.

Vraag een proefles aan

Achterom 148A | 1211 PD Hilversum | T. 035-544 52 90 | E. info@fitbyrox.nl
Privacybeleid