Voor sporters en dansleerlingen vanaf 18 jaar + We mogen weer open!!

Lees dit aub goed door!

Na de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge op dinsdag
17 november 2020 zijn er versoepelingen toegepast betreft de Corona maatregelen. Wij mogen (gelukkig) weer sport- en dans lessen geven binnen in de studio aan sporters en dansers vanaf 18 jaar en ouder als we ons met elkaar aan de maatregelen houden. Yes, vanaf morgen, donderdag 19 november 2020, geven we dus weer sport- en dans lessen in de studio! Kom dus wel naar de sportles / dansles waarop je staat ingedeeld!

Extra sport les rooster (alleen voor sportleden)
We hebben in onze vorige mail van een paar weken terug al de extra sport lessen gecommuniceerd die we aankomend weekend en het weekend daarna met veel plezier zullen geven. Heb jij je al aangemeld hiervoor? Alleen door jezelf aan te melden via de mail voor deze extra sport lessen kun je hier aan deelnemen.
Klik op onderstaande link voor het ‘Extra sport les rooster’.
https://www.fitbyrox.nl/extra-sport-lessen-na-lockdown/

Extra dans les rooster (alleen voor dansleerlingen vanaf 18 jaar +)
We hebben in onze vorige mail van een paar weken terug al de extra dans lessen gecommuniceerd die we aankomend weekend en het weekend daarna met veel plezier zullen geven. Heb jij je al aangemeld hiervoor? Alleen door jezelf aan te melden via de mail voor deze extra dans lessen kun je hier aan deelnemen. Klik op onderstaande link voor het ‘Extra dans les rooster’.
https://www.fitbyrox.nl/extra-danslessen-voor-volwassen-na-lockdown/

Vraag een proefles aan

Achterom 148A | 1211 PD Hilversum | T. 035-544 52 90 | E. info@fitbyrox.nl
Privacybeleid