Dancers in de Spotlight

Op deze pagina zetten we dansleerlingen in ‘The Spotlight’, stellen zij zich voor en vertellen over hun passie voor dans!

Maak kennis met Fenne & Quita!

Stel je even voor:
Hoi, Ik ben Fenne, ik ben bijna 14 jaar en ik woon in Hilversum.

Wanneer ben je met dansen gestart?
Van kleins af aan dans ik al! Als er muziek aan stond, begon ik alweer te dansen!
Toen ik zes jaar werd, ben ik danslessen gaan volgen.

Wat vind je zo leuk aan dansen?
Wat ik super leuk vind aan dansen is dat je zoveel dansstijlen kan doen en dat je deze ook  kan combineren. Muziek in combinatie met dans vind ik geweldig! Ik kan mijn emoties erin kwijt. Ook vind ik het mooi dat we als groep een mooie show neerzetten! Mijn favoriete dansstijl is denk ik toch wel hiphop, maar showdance vind ik ook heel gaaf!

Wat vind je zo leuk @Fit by Rox?
Wat ik super leuk vind aan Fit by Rox is de gezellige sfeer die er altijd is. Iedereen is super lief tegen elkaar. Ook krijgen we super veel mogelijkheid om beter te worden in dansen en meerdere stijlen te proberen. Natuurlijk hou ik van de super leuke danslessen, met de beste dansdocenten!

Dansmissie:
Ik wil graag meerdere dansstijlen uitoefenen en misschien ooit wedstrijden gaan dansen!

Danswensen:
Mijn wensen zijn meerdere dansstijlen kunnen, natuurlijk beter worden in dansen en wedstrijden doen.

——-

Stel je even voor:
Ik ben Quita!! Ik ben 16 jaar en ik woon in Hilversum. Ik dans al 5 jaar bij fit by rox en het is echt geweldig hier!

Wanneer ben je met dansen gestart?
Ik begon met dansen toen ik ongeveer 9 jaar oud was. Een vriendin van me stelde voor om danslessen te gaan volgen. Vervolgens ben ik eerst 2 jaar streetdance gaan volgen bij een andere dansschool, maar omdat ik dat te makkelijk vond, ben ik naar Fit by Rox gegaan en heb volg ik daar Hiphop.

Wat vind je zo leuk aan dansen?
Wat ik superleuk vind aan dansen is dat je gewoon je gevoel en emoties erin kwijt kan en dat je met dansen altijd beter kan worden en dat vind ik mooi om te zien. Mijn favoriete dansstijl is zeker Hiphop! Ik hoop in de toekomst meerdere danstijlen te kunnen!

Wat vind je zo leuk @Fit by Rox?
Wat ik zo leuk aan Fit by Rox vind is dat je uit zooo veel dansstijlen kan kiezen. Het personeel is ook super aardig en zij kunnen je echt goed helpen om een goede danser te worden! Ik raad Fit by Rox zeker aan!!

Dansmissie:
In de toekomst wil ik graag meerdere dansstijlen doen en er goed in worden!

Danswens:
Mijn wens is om later alle danstijlen te kunnen en om een goeie danser te worden!

Vraag een proefles aan

Achterom 148A | 1211 PD Hilversum | T. 035-544 52 90 | E. info@fitbyrox.nl
Privacybeleid