Login
   
  Vooropleiding dansschool

  Top Selectie klas

  Vanaf 6 t/m 18 jaar

  Heb jij als leerling de passie voor dans, wil jij op hoog niveau leren dansen of wil jij graag later als dans docent voor de klas staan? Of heb je de droom om later te kunnen performen in professionele dansproducties? Ook als je geen beroepsmatige danswens hebt, maar wel op het allerhoogste amateur niveau wil dansen en het heerlijk vindt om op te treden, kun je bij Fit by Rox terecht.

  Uitgelezen plek voor talentontwikkeling

  De Fit by Rox Top Selectie klas in de centraal gelegen ‘Hilversum Mediastad’ is de uitgelezen plek om jouw talent in dans optimaal te ontwikkelen. Het docententeam van Fit by Rox heeft veelal de sporen in de danswereld verdiend en vormen een goede basis om jou te begeleiden.

  “Je kunt niet jong genoeg beginnen met dans als je daar later iets mee wil doen. Als jij het wil, halen we er samen uit wat er in zit.”

  Allround dans vakkenpakket

  Als leerling in de Top Selectie klas van Fit by Rox volg je een breed dans vakkenpakket en kun je het ook zien als een dans vooropleiding. Een goede sfeer, gemotiveerde en gepassioneerde docenten en leerlingen typeren de Top Selectie klas. Het is laagdrempelig, het is gezellig, ambitieus en het voelt als een tweede thuis.

  De leerlingen volgen lessen in de professionele dansstudio’s van Fit by Rox en hebben allemaal hetzelfde doel: zichzelf ontwikkelen in dans met passie, gezelligheid en enthousiasme.

  Er wordt gewerkt aan

  • verschillende dansdisciplines
  • eigen identiteit
  • danstechnieken
  • improvisatie
  • performance
  • presentatie
  • prachtige choreografieën

  Er wordt niet alleen gekeken naar de fysieke kwaliteiten en hetgeen wat de leerling al kan, maar met name naar de potentie om het talent te ontwikkelen. Tevens letten we op expressie en uitstraling en bovenal op motivatie.

  Doel

  De Fit by Rox Top Selectie klas begeleidt leerlingen die later het professionele danswerkveld in willen en traint hen voor audities voor bijvoorbeeld een vervolg opleiding aan een gerenommeerde dansvak academie HBO en MBO (inter)nationaal. Naast alle dansvakken wordt er enorm gewerkt aan performance voor publiek en staan de leerlingen geregeld op verschillende professionele podia, geven zij danspresentaties of werken zij mee aan een televisie productie. Het team dat werkt voor de Top Selectie klas van Fit by Rox beschikt over de juiste vakkennis, zijn zeer bekwaam en biedt daarmee de plek voor talentontwikkeling. Fit by Rox is niet gekoppeld aan een en dezelfde dansacademie. Per leerling wordt gekeken naar de danswens en stippelen zij gezamenlijk met Fit by Rox de leerweg uit indien gewenst. 

  Stappen in het professionele werkveld

  Stappen zetten in het professionele dans werkveld vereist discipline, doorzettingsvermogen en motivatie. Hoe maak je als leerling een goede planning voor bijvoorbeeld je huiswerk en stel je doelen? Ook deze belangrijke aspecten komen aanbod en ook hierin worden de studenten begeleid. Het is hard werken om de top te bereiken. Maar door jouw ambitie en juist gestelde doelen en planning ben je bereid er werk van te maken.

  Succes en plezier

  Al meerdere leerlingen van de Fit by Rox Top Selectie klas zijn na succesvolle auditie rondes aangenomen en studeren nu aan verschillende HBO en MBO dansvak academies of zijn gelijk aan de slag gegaan in het professionele danswerkveld en zijn geregeld te zien als danser(es) in televisieproducties, musicals en commercials. Zij hebben het beste uit zichzelf gehaald tijdens hun fijne tijd aan de Fit by Rox Top Selectie klas. Daarnaast spelen een aanal leerlingen van de Top Selectie klas naast hun danslessen in grote theater producties van bijvoorbeeld de Efteling en staan daarmee op de planken in diverse theaters door de Benelux.

  Leuk om te weten

  De meeste (ex) leerlingen zijn op een hele leuke en leerzame manier verbonden aan Fit by Rox. Zij assisteren bijvoorbeeld met lesgeven, helpen mee bij show’s of lopen stage op de recreatie afdeling van de professionele en leuke dansschool in het centraal gelegen Hilversum.

  Ja, ik wil meer weten!

  Meer weten?

  Wil jij meer informatie over wat de Top Selectie klas voor jou kan betekenen? Kom dan langs of neem contact op. We vertellen je graag meer!

  Aanmelden voor auditie 

  • We plannen graag in overleg met jou een mee 'train moment' in. Wil je een datum hiervoor afspreken, neem gerust contact met ons op. 
  • Dansrooster en tarieven

  Locatie

  De lessen worden verzorgd in de professionele dansstudio’s van Fit by Rox in het centraal gelegen Hilversum dichtbij de uitvalswegen naar Utrecht, Amsterdam, Almere en Amersfoort.

  Ja, ik wil meer weten