Login
   
  Steps Aerobics sportschool Hilversum

  Jumping Fitness

  De workout op een trampoline!
  Are you ready?

  Goed voor je conditie, dynamisch en super leuk! Jumping Fitness is een flinke workout op een speciaal hiervoor ontwikkelde trampoline. Met een lekkere beat op de achtergrond word je door de goede sport docenten extra gemotiveerd en garanderen we, elke Jumping fitness les, een sportief feest op de trampoline bij ons in de studio in Hilversum bij Fit by Rox.

  De Jumping Fitness les

  Er wordt gebruik gemaakt op de trampoline van makkelijke aerobic passen die door de veerkrachtige ondergrond niet zo belastend voor de gewrichten zijn dan wanneer je deze oefeningen op de vaste ondergrond uitvoert. De combinatie van snelle, sprintachtige en trage -afkomstig uit de krachttraining- sprongen wordt de vetverbranding van het lichaam sterk aangemoedigd. De complexiteit van de Jumping-oefeningen geeft de garantie om het hele lichaam en/of gedeelten hiervan te versterken. Een essentieel onderdeel van de training is gewijd aan de lichamelijke balans die nodig is en versterkt wordt door de flexibele trampoline. 
   

  • Jumping Fitness bij Fit by Rox heeft niets te maken met een ingewikkelde choreografie. De training is gebaseerd op eenvoudige sprongen en geeft ook de beginnende sporter voldoening en biedt een training die erg leuk is.
  • Jumping Fitness bij Fit by Rox is perfect voor mensen die gewicht willen verliezen, hun lichaam willen verstevigen, hun conditie willen verbeteren en nieuwe energie willen krijgen.

  Train je buik- en diepe rugspieren

  in combinatie met balans

  De buikspieren en diepe rugspieren worden tijdens de Jumping fitness les goed getraind en de balans en coördinatie van het lichaam verbeteren aanzienlijk door het deelnemen aan deze sport groepsles Jumping fitness bij Fit by Rox in Hilversum. Deze specifieke evenwichtstraining versterkt dus vooral de diepe rugspieren, die normaal moeilijk te trainen zijn. Door regelmatig aan de sport groepsles Jumping Fitness mee te doen zijn in korte tijd positieve resultaten zichtbaar en voelbaar. Je verbrandt drie keer zoveel calorieën als tijdens joggen, maar dankzij de energieke training worden de gewrichten ontzien. Er wordt tijdens deze sport groepsles gespeeld met de zwaartekracht en er worden wel meer dan 400 spieren aangespannen en ontspannen. Eigenlijk meer dan elke andere duursport.

  Probeer het eens, doe gezellig mee!

  Waar wacht je nog op? Vraag nu een gratis proefles Jumping Fitness aan en ervaar het zelf!

  Gratis proefles

  Gratis proefles?

  Doe mee en ervaar het zelf! Je hoeft geen ervaren sporter te zijn om deel te nemen. Iedereen is welkom!

  Handig om te weten

  Gratis proefles