Login
   
  Kangoo jumps lessen Hilversum

  Kangoo Jumps

  Uniek in Nederland

  Fun, conditie, lekkere beats en power! Fit by Rox presenteert Kangoo Jumps! Maak het kind in je wakker, ga ervoor en werk tegelijkertijd aan je conditie en uithoudingsvermogen!

  Gezondheidsvoordelen

  met Kangoo Jumps

  Kangoo Jumps biedt zo’n breed scala aan gezondheidsvoordelen dat het bijna niet is voor te stellen. Deze voordelen wordenbevestigd door verscheidene specifieke wetenschappelijke onderzoeken die de afgelopen tien jaar met Kangoo Jumps zijn uitgevoerd. Bovendien biedt Kangoo Jumps alle mogelijke voordelen van reboundtraining, die de afgelopen dertig jaar uitgebreid zijn onderzocht door Albert E. Carter en andere belangrijke instanties, zoals de NASA, waar de volgende conclusief werd getrokken; “Reboundtraining is de meest doeltreffende en efficiënte vorm van lichaamsbeweging die tot nu toe door de mens is bedacht”.

  Wetenschappelijk onderzoek naar schokkrachten heeft uitgewezen dat tussen de 27% en 70% van de hardlopers of joggers in het eerste jaar nadat ze begonnen zijn met hardlopen geblesseerd raakt. Enkele andere sporten tonen vergelijkbare resultaten. Deze factoren geven het belang aan van schokbescherming. Kangoo Jumps verminderen met hun gepatenteerde Impact Protection System de Impact tot wel 80%, iets wat door drie afzonderlijke wetenschappelijke onderzoeken is bevestigd.

  Gratis proefles

  Gratis proefles?

  Je bent letterlijk 1 'jump' verwijderd van jouw proefles!
  Ervaar deze unieke workout!

  Handig om te weten

  • Je zit niet aan een vaste lesdag, lessoort en lestijd vast en je kunt zelf bepalen wanneer je meedoet met de lessen. Wel zo flexibel en handig!
  • De les duurt ± 60 minuten
  • Mis je een les, dan kun je die inhalen in een andere week of maand. 
  • Een keer meedoen met een andere lessoort? Kan ook!
  • Wij werken met een maandsysteem en je lidmaatschap is per maand opzegbaar.
  • We garanderen je elke sport les een super workout en een sportief feest!
  • Wij zorgen tijdens de sport les voor goede muziek, gezelligheid en fun! De ingrediënten om jouw gestelde sportdoel te bereiken en te behouden.
  • Sportrooster en tarieven

  Gratis proefles