Login
   
  fitness sportschool workout hilversum booty class les

  Roxie's Booty Class

  Let's workout & Train your Booty 

  De been, bil en buikspieren zijn belangrijke spiergroepen voor een gezond en sterk lichaam. Tijdens ‘Roxie’s Booty Class’ train je deze spiergroepen op heerlijke beats van goede muziekhits. Uiteraard zit het Fit by Rox DNA verweven in deze goede sport groepsles.

  Low-impact Circuittraining

  en High Intensity Interval Training

  Roxie’s Booty Class bestaat uit een  low-impact circuittraining met de focus op het versterken en vormgeven van de bilspieren, zowel de grote bilspier als de medium en de kleine bilspier. Ook de been- en buikspieren worden getraind tijdens de verschillende circuits. Verder word je flink uitgedaagd met een High Intensity Interval Training (HIIT) onderdeel. 
  Je mag aan de bak!

  Versterk de belangrijke bilspieren

  Heb je een veelal zittend beroep dan kunnen de bilspieren verslappen en daardoor ontstaan makkelijk blessures als bijvoorbeeld rugklachten. Wellicht zijn daarom de bilspieren wel een van de belangrijkste spieren van het menselijk lichaam. Deze sport groepsles heeft daarom de volle aandacht op (versterking van) de bilspiergroep. 

  Ook als je geen zittend beroep hebt, is Roxie’s Booty Class iets voor jou. Met Roxie’s Booty Class versterk en vorm je de billen en daarmee ook je onderrug.

  Join the class and have fun!