Login
   
  Spinning
  Spinning, natuurlijk bij Fit by Rox in Hilversum!

  Onze Spininstructeurs verwelkomen je graag

  Gratis proefles

  Spinning lessen in  Hilversum

  Hou jij van Spinning (fietsen) op goede muziek en wil je op een zeer goede manier aan je conditie werken? Wil je juist de winter overbruggen binnen in een van onze Spinning lessen en zomer’s buiten fietsen? Of juist deze te gekke training in zomer ook doorzetten?

  Meerdere manieren

  Zoek je een te gekke workout waarbij je jezelf op verschillende manieren kunt trainen? Doe mee met onze Spinning lessen en ervaar het zelf op een officiele Spinning fiets bij ons in de speciale Spinningruimte.

  Spinning lessen in Hilversum bij Fit by Rox!

  Wij zijn een officieel Spinning center in Hilversum en het Gooi en werken uitsluitend met instructeurs die zijn opgeleid bij de organisatie van Spinning zelf. De studio van FBR Spinning is voorzien van airco, extra ventilatie systemen, een goede geluidsinstallatie en officiele Spinning fietsen. Daarnaast heerst er ook een goede en gezellige sfeer.

  Onze Spinning lessen worden gegeven in het pand op het Achterom 148 in Hilversum naast Fit by Rox danssportstudio waar het onderdeel van uitmaakt. Met een eigen ingang en 'Spinning look and feel' ben je als Spinningfan op het juiste adres!

  Doe mee!

  Kom bij ons spinnen in Hilversum en ervaar het zelf!

  Gratis proefles spinning aanvragen

  Gratis proefles?

  Je bent van harte welkom bij ons in de Spinning lessen! 

  Handig om te weten

  • De les duurt ± 60 minuten
  • Onze fietsen zijn uitgerust met SPD pedalen en two clips
  • Tarieven

  Gratis proefles aanvragen