Login
   
  Fit By Rox dansrooster
  Hoe het Dansavontuur begon voor..

  Fit by Rox interviewt dansleerlingen

  RUBRIEK

  Dansleerling Julie

  Mijn naam is Julie en ik ben nu elf jaar oud. Ik was vier jaar toen ik begon met dansles bij Fit by Rox. Ik weet nog goed dat ik toen een dansshow had in het theater, dat zal ik nooit meer vergeten, dat was zo gaaf! Ik volg nu de danslessen Modern en Klassiek ballet.


  (Julie's eerste balletschoen links)

  Waarom ben je gaan dansen Julie?

  Vroeger als klein meisje was ik best druk. Als er muziek op stond thuis ging ik gelijk dansen. Ik vond de muziek van 'Kinderen voor Kinderen' erg leuk om naar te luisteren. Mijn ouders hebben toen besloten om mij een proefles dansen te laten doen. Dat was gelijk een groot succes. De week na de proefles begon ik dan officieel met Kidsdance. (Het voortraject voor kleuters voor Streetdance, Jazzdance en andere Urban dansstijlen)


  (Hier begon het Dansavontuur van Julie)

  Welke dansstijlen vind je gaaf om te doen?

  Op dit moment vind ik Moderne dans heel leuk om te doen! Ik voel me vrij en ik kan goed en dramatisch mijn emoties daarin laten zien. Hiphop vind ik ook leuk, want daar kan ik lekker al mijn drukte in kwijt tijdens het dansen.

  Wat vind je zo leuk bij Fit by Rox?

  Het leukste aan Fit by Rox vind ik dat we met zijn allen ieder jaar mogen optreden in een te gekke dansshow! Ook vind ik het leuk dat Fit by Rox zo actief is en bijvoorbeeld de warming-up bij grote sportieve evenementen in Hilversum verzorgd. En dat iedereen altijd welkom is bij Fit by Rox! Fit by Rox is super, echt een aanrader!

  Wat zijn jouw leukste dansmomenten tot nu toe?

  Mijn leukste dansmomenten zijn toch wel het voluit op het podium staan en dansen voor publiek.


  (Trotse papa van Julie maakt een foto van de hier nog hele jonge Julie)

  Hoe het dansavontuur begon..

  Al jaren volgt jong en oud de leuke dans- en balletlessen in de dansschool van Fit by Rox in Hilversum.

  Roxanne: 'Ik heb de snotneusjes nog afgeveegd van de dansleerlingen die nu als tiener op het podium staan te knallen. Zo lang dansen deze leerlingen al. Het is zo leuk om hen te zien opgroeien binnen de dansschool als persoon en als danser(es).'