Login
   

  De Fit by Rox dansshow

  Onze volgende Dansshow vindt plaats op zaterdag 13 juli 2024

  Vanaf april 2024 zijn er tickets hiervoor verkrijgbaar @ Fit by Rox.
  Op zondag 30 juni 2024 is de doorloop van de show's @ Fit by Rox.

  Wij krijgen wel eens vragen..

  Wat een werk voor één dansoptreden op het podium

  En deze vraag begrijpen we. Het is zoveel meer dan alleen het dansoptreden van je zoon of dochter. We beginnen namelijk al maanden van te voren met voorbereidingen voor deze super leuke danservaring. Een prachtig moment om nooit te vergeten, voor de dansleerling zelf en voor het publiek. Je kunt er echt naartoe leven en er nog lang van nagenieten. De dansshow's van Fit by Rox zijn al jaren een happening om naar uit te kijken.

  Wij weten dat er veel nieuwe mensen zijn die nog nooit een Dansshow van Fit by Rox hebben meegemaakt. Dan horen we wel eens dat men denkt 'goh, een dans van mijn kind op het podium.. Om daar nou met de hele familie heen te gaan? Maar het is veel meer dan alleen een dans op het podium.

  Veel meer dan een dans

  En dit is waarom

  • De kids worden ontvangen op afgesproken tijd en plek door Fit by Rox medewerkers
  • De spanning stijgt
  • Wij zullen met de kids een ronde door de locatie lopen
  • En hier begint het al.. we maken de ronde door Studio 21, de meest moderne studio van Europa
  • 380 vierkante meter LED schermen rondom, wow!
  • Hier zal menig volwassene onder de indruk zijn, laat staan een kind met de weet dat we hier gaan optreden
  • Alle dansgroepen komen achter de schermen bij elkaar en wordt het gezellig
  • De eerste danspasjes worden geoefend, in de gangen, in de kleedkamers.. elk stukje vloer wordt benut om te dansen en iedereen haakt aan
  • Dit is de magie van theater/studio/podia die achter de schermen heerst
  • Door jaren ervaring hoeft niemand zich zorgen te maken dat het achter de schermen niet goed geregeld is
  • Naast het team van Fit by Rox zal er ook een team van Studio 21 zelf rondlopen om alles goed in de gaten te houden
  • Dus de Fit by Rox Dansshow is meer dan alleen een dans op het podium
  • Het publiek ziet een waanzinnige dansshow en wat de kids achter de schermen beleven is pure magie

  Indrukwekkend

  Het produceren van indrukwekkende dans- en theatershows zit Fit by Rox in het bloed. Alle dansleerlingen staan meerdere keren per jaar (voor Corona) on stage in de professionele shows van Fit by Rox. Het is entertainment voor jong en oud! Naast de goede danslessen waar veel aandacht wordt besteed aan de bijbehorende danstechnieken, zijn het performen voor publiek en het presenteren van dans ook belangrijke onderdelen van de dansschool.

  Trotse ouders en andere familieleden gegarandeerd!

  Samen met je dansgroep

  Werken aan een mooi balletstuk of een knallende choreografie

  Dans is een kunstvorm en samen met je dansgroep leer je de aangeleerde choreografie te presenteren voor publiek. Naast de hele leuke ervaring, is het ook goed voor het zelfvertrouwen van de dansleerling. Vanaf vier jaar oud treden alle dansleerlingen op tijdens de dansshow's van Fit by Rox. Van schattige jonge dansers, sierlijke ballerina's tot stoere Hiphop teams. Jong en oud staan op het grote podium van Studio 21 hun choreografie te presenteren. Hoe gaaf is het om jouw zoon of dochter te zien schitteren op dit podium met mooie showlichten, LED schermen als decor en top geluid uit de speakers... Trotse ouders en andere familieleden gegarandeerd!

  Hoe gaat het achter de schermen?

  Achter de schermen (backstage) worden alle dansleerlingen goed begeleid door onze crew bij ontvangst, tijdens en na de dansshow. Onze crew bestaat uit hulpouders en het vaste Fit by Rox team. Al jaren doen wij dit met veel plezier en achter de schermen is het een feestje voor de dansleerling. Wij krijgen vaak te horen dat het zo goed georganiseerd is en daar zijn we trots op.

  Communicatie

  Ruim van te voren ontvang je als dansleerling een mail met alle informatie over jouw optreden.
  De locatie waar je je precies mag melden op de showdag, de exacte tijden en wat je eventueel zelf mee moet nemen. Ook nemen we indien nodig de haardracht en de showkostuums van te voren met je door. Lees deze mails als je ze ontvangt dus altijd goed door.

  Kriebels in je buik?

  Heb je als dansleerling of misschien wel als ouder(s) kriebels in je buik voor het optreden? Je bent niet de enige! Deze kriebels horen erbij. De dansshow's zijn een hele gave beleving. Voor het publiek echt een uitje en voor de dansers op het professionele podium onvergetelijk leuk.

  Alvast veel plezier!

  Handig om te weten

   
  • Datum dansshow 'Colors': Zaterdag 15 juli 2023
  • Locatie: Studio 21- op het Mediapark in Hilversum
  • Alle dansleerlingen vanaf 4 jaar worden op 24 maart 2023 gemaild met de eerste info (heb je nog niets ontvangen? Neem dan even contact met ons op.
  • Alle dansgroepen van Fit by Rox zijn onderverdeeld over drie gave show's op zaterdag 15 juli 2023. Alle dansgroepen zijn per mail op de hoogte gebracht of zij in Show A, Show B, of in Show C optreden.
  • Wil je er bij zijn als publiek? Tickets zijn 17,50 per stuk en binnenkort bij Fit by Rox verkrijgbaar. Indien de ticketverkoop startdatum bekend is, wees dan snel. Uit ervaring weten we dat de dansshow's snel uitverkocht kunnen zijn.
  • Op zondag 2 juli 2023 houden we een 'doorloop' van de alle dansshow in de dansschool van Fit by Rox. Over de exacte tijd word je per mail geinformeerd.