leeftijdscategorieën

Kinderen 2 t/m 5 jaar:
De allerkleinsten kunnen bij ons al vanaf twee jaar echt op dansles. Met het schattige, leuke en bovenal leerzame ‘Pamperdance’ en ‘Peuter ballet’ werken ze spelenderwijs aan hun Coördinatie, motoriek, muzikaliteit, creativiteit en ritmiek. De lessen die wij geven zijn zeer goed voor hun ontwikkeling. Het kind legt hiermee een goede basis voor alle danslessen die we vanaf vier jaar bieden en zal er zelfs profijt van hebben op de basisschool. De peuterdans lessen en de Kidsdance lessen zijn bij ons samengesteld door gekwalificeerde dansdocenten en pedagogen. Tijdens de danslessen kunnen ouders/verzorgers in onze chillroom onder het genot van een kopje thee of koffie de les live volgen middels ons televisiescherm. Laat jouw zoon of dochter een proefles meedoen en zie hoe leuk en leerzaam het is! ‘Elke dansles bij dansstudio Fit by Rox is weer een feestje en het is altijd heel gezellig!’ – aldus trotse ouders van enthousiaste leerlingen. Wil je meer informatie over de ‘Dreumes en Peuter’ lessen die wij op een zeer leuke en leerzame manier bieden? Klik hier.

6  tot 12

Kinderen 6 t/m 12 jaar:
Kinderen tussen de zes en twaalf jaar volgen bij ons zeer leuke en leerzame danslessen die goed zijn voor hun coördinatie, muzikaliteit, creativiteit, ritmiek en heel belangrijk in deze leeftijdsfase, hun zelfvertrouwen. Op recreatief niveau of als vooropleiding voor een dansacademie of dans gerelateerde opleiding, iedereen is welkom. Al onze dansstijlen worden gegeven door professionals die hun passie graag willen delen met de gemotiveerde leerlingen. Tijdens de danslessen kunnen ouders/verzorgers in onze chillroom onder het genot van een kopje thee of koffie de les live volgen middels ons televisiescherm. Van beginners tot gevorderden, bij ons ben je van harte welkom ongeacht je danservaring. Elk jaar geven we een spetterende Street of Theatershows en demonstraties binnen de dansstudio en daarbuiten tijdens verschillende events. Tevens werken wij op aanvraag mee (indien de leerling zelf deel wil nemen) aan verschillende shows en projecten voor bedrijven en televisieproducties.

13 tm 17

Jeugd 13 t/m 17 jaar:
Wij bieden voor de jeugd tussen de dertien en de zeventien jaar de volgende goede, leerzame en vette danslessen: Hiphop, Modern, Showdance, Streetdance, Breakdance, Streetjazzdance, Boys Hiphop en wedstrijdtrainingen (selectiegroepen). Op recreatief niveau of als vooropleiding voor een dansacademie of dansgerelateerde opleiding, iedereen is welkom. Al onze danslessen worden gegeven door professionals die hun passie voor dans graag willen delen met de gemotiveerde leerlingen. Van beginners tot gevorderden, iedereen is van harte welkom bij dansstudio Fit by Rox ongeacht je danservaring. Elk jaar geven we spetterende Street of Theatershows en demonstraties binnen de dansstudio en daarbuiten tijdens verschillende events. Tevens werken wij op aanvraag mee (indien de leerling zelf deel wil nemen) aan verschillende shows en projecten voor bedrijven en televisieproducties. Het is gewoon super gezellig en cool!

18 jaar en ouder

Volwassenen 18 jaar en ouder:
Dansen is leuk, dansen is gezond! Je kunt bij ons dansen op recreatief niveau of op wedstrijdniveau. Van Klassiek ballet en Modern tot Streetdance, Jazzdance, Modern-Jazz, Dansfitness, Breakdance, House dance en Hiphop… Voel je welkom als echte dansfan bij dansstudio Fit by Rox! Al onze danslessen worden gegeven door professionals die hun passie graag willen delen. Plezier en kwaliteit staan hoog in het vaandel. Wij bieden lessen voor zowel beginners als gevorderden. Dansen voor een goede conditie, om je lenigheid op peil te houden of om te trainen voor battles. Al velen gingen je voor en dansen nog steeds met veel plezier bij ons. Tevens bieden wij zeer goede en leuke Zumba dance, Pilates, Vbarre en Yoga Flow lessen aan volwassenen. Wil je toch lekker bewegen op muziek maar vind je het echte dansen lastig? Dan is bijvoorbeeld Zumba dance van Rox zeker iets voor jou! Deze lessen worden ook dagelijks gegeven in de ochtend en avond. Je kunt deelnemen aan de lessen wanneer je wil en je zit niet aan een bepaalde lesdag en tijd vast. Ideaal! Vraag een gratis proefles aan, doe mee en ervaar het zelf! Wij wensen je alvast heel veel plezier!

danssportlessen

Sportlessen 14 t/m 99 jaar:
Wij geven zeer goede, leuke, motiverende, effectieve en stimulerende groepslessen om je conditie te verbeteren, flexibeler te worden en in shape te komen en te blijven, want dat is het allerbelangrijkst. Je hoeft absoluut geen danservaring te hebben om deel te nemen aan onze succesvolle sport en groepslessen. We staan enorm bekend om onze goede Zumba lessen, het effectieve Pilates en het mooie, relaxte en inspirerende Yoga Flow. Tevens krijg je bij ons niet een fabrieksgevoel zoals bij grote sportscholen en hebben wij aandacht voor elk individu. Bij ons haal je het optimale resultaat uit je workouts. Goede muziek, gezelligheid en fun! De ingrediënten om jouw gestelde sportdoel te bereiken en te behouden. Tevens zit je niet aan een vaste lesdag en lestijd vast en kun je zelf bepalen wanneer je meedoet met de lessen. Wij werken met een maandsysteem en je lidmaatschap is per maand opzegbaar. Mis je een les, dan kun je die inhalen in een andere week of maand. Wij zijn hierin heel flexibel. Doe mee en ervaar het zelf! Wij hebben een vast docenten team dat werkzaam is binnen onze mooie en moderne dansstudio en we garanderen je elke les weer een super workout. De Zumba lessen van Rox zijn een begrip in Hilversum en omstreken en men komt van ver om haar lessen te volgen.

familie

Family lessen 4 t/m 99 jaar:
Elke zondagochtend om 11.00 uur is het Zumba Family tijd. Een leuke en gezellige les voor de hele familie! Volg samen met je tante, oma, dochter, zoon, neef of buurvrouw deze geweldige les. Ben je vijf of vijfenzestig, iedereen kan meedoen en dat maakt deze les heel speciaal. Wil je ook een proefles aanvragen gezamelijk met een familielid? Dat kan! Bel 035-544 52 90 of mail naar info@fitbyrox.nl. Wij wensen je alvast veel plezier! Eens per maand mogen bestaande leden een familielid meenemen naar deze les op zondagochtend om 11.00 uur om samen lekker te swingen op heerlijke muziek. Waar wacht je nog op?

Vraag een proefles aan

Achterom 148A | 1211 PD Hilversum | T. 035-544 52 90 | E. info@fitbyrox.nl
Privacybeleid