Wie zijn wij?

Wij zijn een unieke dansstudio in het Gooi gevestigd aan het Achterom 148-a in Hilversum. Professioneel, enthousiast, sportief, gezellig, recreatief, persoonlijk, ambitieus, motiverend en voor iedereen. De perfecte combinatie tussen plezier, respect en kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Een goede dansstudio helemaal van deze tijd!

‘Bij Fit by Rox voel jij je thuis!’

Met maar liefst 130 lessen per week bieden we voor volwassenen en kinderen vanaf twee jaar leuke, effectieve maar vooral goede dans en sport mogelijkheden. Wil je juist calorieën verbranden en je conditie verbeteren of wil je de nieuwste dance moves leren? We heten je van harte welkom bij Dansstudio Fit by Rox, de dansschool waar echt beweging in zit o.l.v. Roxanne Cools en Patrick Kraft.

Wil je weten  hoe Fit by Rox aan haar naam is gekomen en hoe Roxanne Cools de danssportstudio heeft opgezet samen met Patrick Kraft? Klik hier.
___________________________________

Urban danslessen, Musicalles en Klassiek ballet

Wij zijn gespecialiseerd in het geven van diverse danslessen zoals Hiphop, Klassiek ballet, Streetdance, Showdance, Boys Hiphop, Modern, Jazzdance, Breakdance, Modern-Jazz, Dancehall, Tapdance, Spitzen, Musicalles, Pamperdance, Peuter ballet, kleuter ballet, Afrodance, Peuterdans en Kidsdance (algemene dansante vorming).

___________________________________

De uitgelezen plek in het Gooi voor talentontwikkeling in de dansscene

Wij zijn uitgegroeid tot de plek in het Gooi voor talentontwikkeling in de dansscene en bieden naast de reguliere danslessen ook selectie en wedstrijdtrainingen voor de fanatieke leerling en een professionele dans vooropleiding voor gemotiveerde en getalenteerde dans leerlingen tussen de zeven en achttien jaar. Recreatief of als vooropleiding voor een dansacademie, plezier vinden wij het allerbelangrijkst en staat centraal in onze danslessen. Klik hier voor onze visie.

___________________________________

Sportlessen/Groepslessen (Zumba, Total Body Workout, Bodyshape, Steps, Kangoo Jumps en Pilates)

Daarnaast geven wij zeer goede, leuke, motiverende, effectieve en stimulerende groepslessen om je conditie te verbeteren, flexibeler te worden en in shape te komen en te blijven, want dat is het allerbelangrijkst. Je hoeft absoluut geen danservaring te hebben om deel te nemen aan onze succesvolle sport en groepslessen. We staan enorm bekend om onze goede Zumba lessen, het effectieve Pilates, Spinning en Steplessen. Tevens krijg je bij ons niet een fabrieksgevoel zoals bij grote sportscholen en hebben wij aandacht voor elk individu. Bij ons haal je het optimale resultaat uit je workouts. Goede muziek, gezelligheid en fun! De ingrediënten om jouw gestelde sportdoel te bereiken en te behouden. Doe mee en ervaar het zelf! Wij hebben een vast docenten team dat werkzaam is binnen onze mooie en moderne dansstudio en we garanderen je elke les weer een super workout. De Zumba lessen van Rox zijn een begrip in Hilversum en omstreken en men komt van ver om haar lessen te volgen. ‘Al velen gingen je voor en dansen nog steeds met veel fun bij Dansstudio Fit by Rox!’
___________________________________

Kinderfeestjes en bedrijfsfeesten

Wil je een super leuk en actief kinderfeestje of zoek je een goede invulling voor een bedrijfsfeest om nooit te vergeten met als thema dans? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wil je meer informatie omtrent onze super leuke kinderfeestjes en/of bedrijfsfeesten in onze dansstudio of op locatie klik hier.

Vraag een proefles aan

Achterom 148A | 1211 PD Hilversum | T. 035-544 52 90 | E. info@fitbyrox.nl
Privacybeleid