Musicalles

Hou jij van zingen, dansen en acteren? Combineer de ervaring, professionaliteit en de power van Fit by Rox met zang, dans, acteren en fun en je hebt MUSICAL!

Musicalles in Hilversum
Tijdens de musicallessen bij Fit by Rox in Hilversum ga je aan de slag samen met je musicalklasgenoten met de verschillende aspecten van ‘Musical’. Je leert zingen, dansen en toneelspelen van professionele dans- en zangdocenten op een hele leuke en leerzame manier. Alle musical vakken worden gedoceerd in de studio’s van Fit by Rox op het Achterom 148a in Hilversum.

Musicalles bij Fit by Rox
Fit by Rox is uitgegroeid tot een instituut met landelijke bekendheid. Musicalles kon daarom niet ontbreken in het professionele en uitgebreide lesaanbod. De musicallessen worden met precisie samengesteld. Er wordt gewerkt aan verschillende musicalproducties waarbij alle musical leerlingen betrokken worden.
– De verhaallijn van de musical waar aan wordt gewerkt, wordt doorgenomen tijdens de musicalles.
– De decorstukken en/of props die daarbij worden gebruikt, worden zelf gemaakt door de musicalleerlingen en docenten.
– De musicalleerlingen doen meerdere malen per jaar podiumervaring op met zang, dans en spel.
– Het volgen van de musicallessen is goed voor het zelfvertrouwen van de musicalleerling.
– De musicalleerling leert zichzelf goed presenteren.

Musicalles verdeeld in Leeftijdsgroepen
Kinderen vanaf basisschoolklas groep 3 zijn van harte welkom in de Musicalles onderbouw. Kinderen vanaf 10 jaar zijn welkom in de Musicalles voor de middenbouw.

Musicalles dinsdag om 15.30 en om 16.30 uur voor kids tussen de 6 en de 9 jaar en op zaterdag voor tieners vanaf 10 jaar (exacte tijden worden zsm gecommuniceerd).
Vanaf september 2020 worden de super leuke en leerzame musicallessen gegeven op de dinsdagmiddag na schooltijd en de zaterdag overdag. Elke week komen zang, dans en spel aanbod tijdens de musicalles. De leerlingen volgen in groepsverband de verschillende musical vakken met veel plezier achter elkaar. Ouders/verzorgers van de musical leerlingen kunnen tijdens de musicalles een drankje doen in de chillroom van Fit by Rox terwijl zij de musicalles live kunnen volgen middels een televisiescherm. Het centrum van Hilversum ligt op loopafstand vanaf Fit by Rox. Ouders/verzorgers kunnen dus een boodschap halen of gezellig onderwerpen uitwisselen met andere ouders/verzorgers in de chillroom tijdens de musicalles. Handig om te weten!

Aanmelden voor een proefles Musicalles
Heb je interesse in de musicallessen bij Fit by Rox in Hilversum? Meld je aan voor een gratis proefles en/of bel met Roxanne Cools van Fit by Rox via 035-544 52 90 (kies voor optie 1 in het keuzemenu).

Vraag een proefles aan

Achterom 148A | 1211 PD Hilversum | T. 035-544 52 90 | E. info@fitbyrox.nl
Privacybeleid