Peuter/Kleuter 2-6 jr.

Klik hieronder de lessoort aan waarin je geïnteresseerd bent:
Alvast veel plezier in de les!

Pamperdance 2-4 jr. | Peuter ballet 3-4 jr. | Kleuter ballet 4-5 jr.

Kidsdance 4-6 jr. | Kledingvoorschriften

De allerkleinsten kunnen bij ons al vanaf twee jaar echt op dansles. Met het schattige, leuke en bovenal leerzame ‘Pamperdance’ en ‘Peuter ballet’ werken ze spelenderwijs aan hun Coördinatie, motoriek, muzikaliteit, creativiteit en ritmiek.

De lessen die wij geven zijn zeer goed voor hun ontwikkeling. Het kind legt hiermee een goede basis voor alle danslessen die we vanaf vier jaar bieden en zal er zelfs profijt van hebben op de basisschool.
De peuterdans lessen en de Kidsdance lessen zijn bij ons samengesteld door gekwalificeerde dansdocenten en pedagogen. Er is veel persoonlijke aandacht voor het individu tijdens de lessen.
Klik hier voor onze visie.

Tijdens de danslessen kunnen ouders/verzorgers in onze chillroom onder het genot van een kopje thee of koffie de les live volgen middels ons televisiescherm. Laat jouw zoon of dochter een proefles meedoen en zie hoe leuk en leerzaam het is! ‘Elke dansles bij dansstudio Fit by Rox is weer een feestje en het is altijd heel gezellig!’ – aldus trotse ouders van enthousiaste leerlingen.

—–

Fit by Rox draagt het certificaat/keurmerk Dansbelang NBDO met ster als ‘erkende ballet- en dansschool’.

Het keurmerk is door de organisatie ‘Dansbelang’ afgegeven na een onderzoek in de studio’s van Fit by Rox. Tevens is er gekeken naar het docenten team, de kwaliteit en deskundigheid van de ballet- en danslessen, het uitgebreide lesrooster en de veiligheid.

Vraag een proefles aan

Achterom 148A | 1211 PD Hilversum | T. 035-544 52 90 | E. info@fitbyrox.nl
Privacybeleid