Login
   
  leeg

  1e plaats voor dansteams Fit by Rox

  Na lange Coronaperiode

  Pakken dansteams beiden 1e plaats!

  Na een lange Coronaperiode met sluitingen van theaters etcetera, was het dan eindelijk zover. De twee nieuwe dansteams van Fit by Rox danssportstudio Hilversum gingen afgelopen zondag 13 februari 2022 weer op pad en namen deel aan twee verschillende professionele danswedstrijden die worden gehouden in het theater.

  Strijden tegen andere dansteams vanuit heel Nederland

  De jongste danstelgen uit Hilversum, tussen de 9 en de 12 jaar, gingen naar Noordwijk en doen mee aan danswedstrijdorganisatie 'We know you can Dance' en het iets oudere dansteam, van 16 jaar en ouder, richting Tilburg om deel te nemen aan de danscompetitie van UDO Benelux. Tijdens deze danswedstrijden nemen de dansteams het op tegen andere teams vanuit heel Nederland.

  Succes voor Hilversumse dansteams!

  Het was spannend! Hoe gaat het ook alweer in zijn werk na zo een lange tijd met lockdowns? De dansteams hebben goed gepresteerd. Met succes hebben beide teams de 1e plaats weten te behalen in de categorie Streetdance/Hiphop. Een fijne opsteker voor deze jeugd. 

  Professionele vakjury

  De dansteams worden beoordeeld door een professionele vakjury op strakheid, energie, verzorging van het outfit, muzikaliteit, creativiteit van de choreografie en de danstechnieken die worden neergezet tijdens hun wedstrijddans. De dansteams hebben op alle aspecten hoge ogen weten te gooien dat resulteerde in mooie eerste plaatsen. 

  Bovenste foto: Dansteam 'Backslid​e' en onderste foto Dansteam 'Divine'.