Login
   
  leeg

  Auditie Top Selectie Klassen

  Wil jij (nog) meer uitdaging in dans?

  Is dans jouw passie?
  Meld je aan voor de auditie voor de:

  TOP SELECTIE KLASSEN

  VANAF 6 T/M 18 JAAR

  Heb jij als leerling de passie voor dans, wil jij op hoog niveau leren dansen of wil jij graag later als dans docent voor de klas staan? Of heb je de droom om later te kunnen performen in professionele dansproducties? Ook als je geen beroepsmatige danswens hebt, maar wel op het allerhoogste amateur niveau wil dansen en het heerlijk vindt om op te treden, kun je bij Fit by Rox terecht.

  UITGELEZEN PLEK VOOR TALENTONTWIKKELING

  De Fit by Rox Top Selectie klas in de centraal gelegen ‘Hilversum Mediastad’ is de uitgelezen plek om jouw talent in dans optimaal te ontwikkelen. Het docententeam van Fit by Rox heeft veelal de sporen in de danswereld verdiend en vormen een goede basis om jou te begeleiden.

  “JE KUNT NIET JONG GENOEG BEGINNEN MET DANS ALS JE DAAR LATER IETS MEE WIL DOEN. ALS JIJ HET WIL, HALEN WE ER SAMEN UIT WAT ER IN ZIT.”

  ALLROUND DANS VAKKENPAKKET

  Als leerling in de Top Selectie klas van Fit by Rox volg je een breed dans vakkenpakket en kun je het ook zien als een dans vooropleiding. Een goede sfeer, gemotiveerde en gepassioneerde docenten en leerlingen typeren de Top Selectie klas. Het is laagdrempelig, het is gezellig, ambitieus en het voelt als een tweede thuis.

  De leerlingen volgen lessen in de professionele dansstudio’s van Fit by Rox en hebben allemaal hetzelfde doel: zichzelf ontwikkelen in dans met passie, gezelligheid en enthousiasme.

  ER WORDT GEWERKT AAN

  • verschillende dansdisciplines
  • eigen identiteit
  • danstechnieken
  • improvisatie
  • performance
  • presentatie
  • prachtige choreografieën

  Er wordt niet alleen gekeken naar de fysieke kwaliteiten en hetgeen wat de leerling al kan, maar met name naar de potentie om het talent te ontwikkelen. Tevens letten we op expressie en uitstraling en bovenal op motivatie.

  Auditie datum

  Zaterdag 20 mei 2023

  Start auditie: 15.30

  Einde auditie: 18.00 uur

  Locatie: Fit by Rox Danssportstudio, Achterom 148a, 1211 PD, Hilversum

  Vul onderstaand digitaal formulier in en klik kop versturen: