Login
   
  leeg

  'Het ballethuis' er wordt flink verbouwd

  Het ballethuis

  Over een paar weken is 'Het ballethuis', de balletafdeling van de professionele dans, sport- en balletschool Fit by Rox klaar. Er worden al lessen gegeven in de mooie ruimtes, maar het voorzien van de balletteinten op de muren moet nog even gebeuren. Als dat gedaan is, is het helemaal klaar en naar wens van Roxanne Cools. 

  Mooi onderkomen

  Het ballethuis heeft een eigen ingang, toiletpartijen, een kleedkamer en een gezellige ruimte waar de ouders van de balletleerlingen een kopje thee of koffie kunnen drinken. Tevens kunnen zij gebruik maken van gratis Wifi tijdens de balletles van hun kind(eren). Het ballethuis vind je op het Achterom 148 in Hilversum (naast het hoofdgebouw van Fit by Rox).

  Ballet volgens Vaganova Methode

  De dans, sport- en balletschool werkt volgens de 'Vaganova ballet methode' die wereldwijd bekend is. Balletleerlingen zijn al welkom vanaf twee en half jaar oud in de lieve Peuter ballet lessen, kleuters vanaf 4 jaar in de Kleuter ballet lessen en vanaf zes jaar in de lessen Klassiek ballet. Voor tieners zijn er ballet lessen en ook volwassenen zijn welkom in de lessen Klassiek ballet voor volwassenen. Voor de balletfans die graag op Spitzen willen leren dansen is er een prachtige Spitzenles op donderdag om 18.30 uur. 

  Voor meer informatie kun je contact opnemen via het contactformulier.