Login
   
  leeg

  Welkom Colleen in ons sportteam!

  Welkom Colleen, wat leuk dat je er (weer) bent!

  (op de foto van links naar rechts: Colleen en Roxanne tijdens 'De City Run Hilversum' waar zij de warming-up voor alle deelnemers hebben verzorgd.)

  Kun je wat vertellen over jezelf? 

  Ik ben Colleen, 29 jaar oud. Vanaf jongs af aan ben ik altijd met dansen bezig geweest. De stijlen Hiphop en Streetdance vond ik het aller leukst om te doen. Ik heb nationaal en internationaal wedstrijden gedaan, zowel in groepsverband als solo. Altijd heb ik wat met dans of sport willen doen. Na mijn middelbare schooltijd, ben ik naar Sport en bewegen Amsterdam gegaan en via de specialisatie groepslessen in contact gekomen met Fit by Rox. Gedurende acht jaar heb ik mezelf ontwikkeld in de verschillende groepslessen die Fit by Rox te bieden heeft. Na het afronden van mijn ALO (sportacademie Amersterdam) periode ben ik het onderwijs ingegaan wat ik met veel liefde doe. De liefde en de passie voor de sport groepslessen is steeds blijven hangen. Dit wilde ik graag weer oppakken. Nu ben ik weer terug als sport groepslesdocent en vast gezicht van Fit by Rox.

  Wat vind je zo leuk aan het geven van sport groepslessen bij Fit by Rox?

  Het aller leukste aan het geven van sport groepslessen bij Fit by Rox is de energie en passie die ik heb voor de les samen met de deelnemende sporters. Als je dit goed doet en 100% van jezelf geeft, krijg je die 100% van alle sporters in de sportruimte ook terug. Dat is een waanzinnig en geweldig gevoel!

  Wat vind je belangrijk aan het geven van een sport groepsles?

  Het over brengen van de passie en energie voor de sport groepsles is het aller gaafst en een belangrijk onderdeel. Als je dat goed doet, gaan de mensen mee en krijg je dezelfde energie terug. Ook de kennis en ervaring van een docent is belangrijk. Zo kan je de mensen informeren en verder begeleiden. Zo geef je niet alleen passie en energie, maar lever je ook kwaliteit. En als die driehoek compleet is, heb je een geweldige les.

  Kan iedereen deelnemen aan een sport groepsles?

  Iedereen kan altijd meedoen met welke groepsles dan ook. Het is laagdrempelig en er is voor ieder wat wils. Je moet er alleen achter komen wat het beste bij je past. Dat doe je door verschillende lessen uit te kiezen en te proberen. Fit by Rox heeft een ruim aanbod aan verschillende sport groepslessen. Doe mee!