Login
   
  Over fit By Rox dansschool Hilversum

  Het ontstaan van

  Fit by Rox

  Fit by Rox is in 2010 opgericht door Roxanne Cools en in 2013 startte ze samen met haar vriend de v.o.f. Fit by Rox. De danssportstudio groeide meer en meer door al het enthousiasme hierdoor kon een goede samenwerking met Patrick Kraft niet uitblijven.

  De naam

  De naam Fit by Rox is tot stand gekomen door het volgende: Rox is haar hele leven al aan het dansen en sporten en het bewegen maakt en houdt haar fit. Vandaar de naam ‘Fit by Rox’.

  Wie zijn wij eigenlijk?

  Roxanne Cools

  Roxanne CoolsRoxanne is verantwoordelijk voor het geven en coördineren van de sport- en danslessen en de docenten en het organiseren van events. Verder houdt zij zich bezig met de creatieve aspecten en het schrijven van verhaallijnen voor grote shows. Tevens help zij bij het scouten van talent voor televisie producties en schrijft ze choreografieën voor diverse televisie commercials.

  Patrick Kraft

  Patrick KraftPatrick is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de administratie, de eigen kledinglijn 'FBR DANCEWEAR', de chillroom en alle andere belangrijke dingen in en rondom de studio’s. Roxanne en Patrick vormen een goude team samen met 35 medewerkers binnen Fit by Rox. Voordat Roxanne met Patrick de v.o.f. begon, was hij brandmanager bij onder andere Ice Watch, Alpina, Luminox en Frederique Constant. Hij reisde hiervoor veel tussen Nederland en Zwitserland en maakte veel kilometers door het land als vertegenwoordiger en bracht dagen door op verschillende beurzen in binnen-en buitenland. Tevens was hij daarvoor werkzaam als bedrijfsleider bij kledingwinkel De Bunker in Hilversum.

  Bekijk het hele team

  Een begrip in Nederland

  Uitgegroeid tot instituut

  Naast de leuke en goede danslessen worden er tevens hele goede sportlessen op zeer leuke wijze gegeven en is Fit by Rox een begrip in Nederland geworden. Eenmaal lessen gevolgd bij Fit by Rox merk je direct waarom je graag sport en/of danst bij deze gezellige en ambitieuze dansschool. Geen ‘fabrieksgevoel’ zoals bij een fitness/sportschool. Het is bij Fit by Rox juist gemoedelijk, voor iedereen, jong en oud en voor elk dans en sport niveau. Dans- en sportleerlingen komen vanuit het hele land om deel te nemen aan de verschillende lessen.

  Alles kan by Fit by Rox

  Zonder fitnessapparaten is Fit by Rox zelfs uitgeroepen tot fitnessclub van het jaar in 2012 in de gemeente Hilversum. De leden hebben hiervoor gestemd en zijn het allemaal eens. Of je nu wil afslanken, aan je conditie wil werken of de nieuwste dance moves wil leren, het kan gewoon allemaal bij Fit by Rox.

  Een droom komt uit...

  In 2008, tijdens haar studie, wilde Rox een centje bij verdienen en rolde haar danspassie en ervaring in het lesgeefcircuit uit in Amsterdam en Bussum. Met groot succes gaf ze Streetdance, body shape en Zumba lessen bij verschillende sport en dansscholen. Door haar studie kon Rox op een gegeven moment haar lessen niet meer combineren. Helaas stopte ze bij de scholen. Veel leerlingen waren het daarmee niet eens en bleven Rox vragen een oplossing te vinden zodat zij als nog lessen van haar kunnen volgen. Een dame, Lieveke, geloofde heilig in Rox en stelde haar een aantal maanden later voor aan een pandeigenaar in de wijk Kerkelanden in Hilversum. Hier kon Rox een goede start maken met het geven van haar eigen lessen.

  Op zoek naar dé plek

  Na een jaar groeide haar school zo hard, dat ze op zoek ging naar een betere plek in Hilversum. Van garage loods, gymzaal, kerk, buurthuis tot kelder van Hotel Lapershoek in Hilversum zuid. Als een soort nomadenstam trok ze samen met goede vriendinnen en haar ouders en vriend Patrick van locatie naar locatie. Haar vader Cees sleepte de speakers voor het geluid en mama Annet zette de thee klaar. Alle locaties werden altijd op en top voorbereid voor het geven van haar lessen. In 2011 tekende Rox voor het vaste pand van Fit by Rox aan het Achterom 148a in Hilversum. Gelegen in het centrum van Hilversum met eigen parkeerplaatsen. Beter kon niet, een droom komt uit!

  Alles compleet

  Nu een aantal jaar later beschikt Fit by Rox over zes moderne dans en sportstudio’s, voorzien van airco’s en professionele balletvloer, kleedkamers, een eigen kledinglijn en balletwinkel, een chillroom met gezellige bar en hangout. Het team van Fit by Rox bestaat uit topdocenten die allen in hun eigen dans/sport discipline gespecialiseerd zijn.

  De thee staat uiteraard voor je klaar!

  Waar wacht je nog op? Vraag nu een gratis proefles aan en ervaar het zelf!

  Gratis proefles

  Gratis proefles?

  Wil jij ook graag weten welke sport- of dansles het beste bij jou past? Je bent van harte welkom!

  Handig om te weten

  Gratis proefles aanvragen