Peuter/Kleuter 2-6 jr.

Klik hieronder de lessoort aan waarin je geïnteresseerd bent:
Alvast veel plezier in de les!

Urban
Pamperdance 2-4 jr.  |  Breakdance 5-7 jr.   |  Kidsdance 4-6 jr.

Klassiek ballet
Peuter ballet 3-4 jr.  |  Kleuter ballet 4-6 jr.
Kledingvoorschriften

Extra informatie
Tarieven  |  Dansles rooster  |  Agenda

Peuter dans, danslessen voor peuters in Hilversum
De allerkleinsten meisjes en jongens zijn bij ons al vanaf twee en half jaar oud welkom in de dansschool voor dansles. Voor peuters die niet stil kunnen zitten als zij goede beats horen geven we ‘Pamperdance’ en voor de mini ballerina’s die van mooie piano klanken houden geven we  ‘Peuter ballet’.

Met de schattige, leuke en bovenal leerzame peuterdans lessen ‘Pamperdance’ en ‘Peuter ballet’ werken de kindjes spelenderwijs aan hun Coördinatie, motoriek, muzikaliteit, creativiteit en ritmiek. Lees hier alles over de visie op onze Peuterdans lessen.

Kleuter dans, danslessen voor kleuters in Hilversum
De kleuter danslessen die wij geven voor kinderen vanaf vier jaar oud zijn zeer goed voor hun ontwikkeling. Het kind legt hiermee een goede basis voor dans en zal er zelfs profijt van hebben op de basisschool. Of je nou kiest voor Kidsdance of voor Kleuter ballet, alle dans- en ballet lessen zijn zorgvuldig samengesteld door het bedreven en vakbekwame team van Fit by Rox.

De kinderen leren op een leuke manier tijdens de dansles te werken aan:
– Danstechniek
– Muzikaliteit
– Creativiteit
– Ritme
– Sociaal formeren
– Groepsgevoel
– Coördinatie

Klik hier voor onze visie.

De danslessen bij Fit by Rox zijn een feestje voor de kleuters en hun ouders! 
Tijdens de danslessen kunnen ouders in onze chillroom onder het genot van een kopje thee of koffie de les live volgen middels een televisiescherm. Heel gezellig. Indien je nog de boodschappen moet doen tijdens de dansles van je kind; op steenworp afstand zijn meerdere supermarkten te vinden.

Gratis WIFI en een fijne werkplek voor ouders
Liever nog even je werk afmaken? Maak tijdens de dansles van jouw kind gebruik van onze gratis WIFI, thee en werkplek. Handig!

Laat jouw zoon of dochter een proefles meedoen en zie hoe leuk en leerzaam het is!
‘Elke dansles bij dansstudio Fit by Rox is weer een feestje en het is altijd heel gezellig!’ – aldus trotse ouders van enthousiaste leerlingen.

Fit by Rox, erkende ballet- en dansschool met ster
Fit by Rox draagt het certificaat/keurmerk Dansbelang NBDO met ster als ‘erkende ballet- en dansschool’. Het keurmerk is door de organisatie ‘Dansbelang’ afgegeven na een onderzoek in de studio’s van Fit by Rox. Tevens is er gekeken naar het docenten team, de kwaliteit en deskundigheid van de ballet- en danslessen, het uitgebreide lesrooster en de veiligheid.

Vraag een proefles aan

Achterom 148A | 1211 PD Hilversum | T. 035-544 52 90 | E. info@fitbyrox.nl
Privacybeleid