Peuter ballet 2 1/2 – 3 jr.

Schattig, lief en bovenal leerzaam. Onze peuter ballet lessen bereiden de kindjes voor op het Klassieke ballet volgens de ‘Vaganova methode’. Een lieve en goede ballet juf, een rose balletpakje en samen met alle andere kindjes dansen op mooie balletmuziek. Spelenderwijs een echte ballerina. Wat wil een peuter nog meer?

Belangrijk om te noemen is dat er verschillende leerzame momenten zijn waarbij de gevoels- en denkontwikkeling wordt bevorderd. Dat is een goede combinatie van de coördinatie, creativiteit, muzikaliteit, ritmiek, motoriek en sociaal formeren. De lesmethode (Vaganova) is als voortraject voor het Klassiek ballet bij Fit by Rox dansstudio.

Voor de ouders/verzorgers is het ook leerzaam. Tijdens de dansles is het de bedoeling dat de kindjes zelfstandig de dansruimte betreden en zich dus los maken van de ouders/verzorgers, wetende dat papa of mama wel dichtbij is. Fit by Rox beschikt over een gezellige lounge ruimte waar een kopje thee of koffie klaarstaat tijdens de dansles voor de ouders/verzorgers zodat zij zich kunnen afzonderen. Het is de bedoeling niet zichtbaar aanwezig te zijn als ouder/verzorger zodat de kindjes niet afgeleid worden. De lestijd wordt door de ouders/verzorgers meestal besteed aan het uitwisselen van diverse onderwerpen, er wordt gelezen of men kijkt naar het televisiescherm waar de dansles van de kindjes live op te volgen is.

‘Leerzame momenten voor zowel de moeder als het kind’, aldus Roxanne Cools (mede-eigenaar Fit by Rox dansstudio).

De leuke lessen worden meerdere malen per week gegeven (zie lesrooster). Heb je vragen of suggesties omtrent deze leuke en leerzame danslessen voor de dreumes en peuter? Neem dan contact op met Roxanne Cools via 035-544 52 90 of mail naar info@fitbyrox.nl.

Vraag een proefles aan

Achterom 148A | 1211 PD Hilversum | T. 035-544 52 90 | E. info@fitbyrox.nl
Privacybeleid