Easy Pilates

Easy Pilates is een fijne basis les waarin uitgebreid wordt uitgelegd wat de vijf basisprincipes van Pilates zijn. Natuurlijk doen we oefeningen om deze kennis meteen in de praktijk te brengen.

Een goede kennis van Pilates maakt het makkelijker om vervolgens in te stromen in de andere Pilates lessen die bij Fit by Rox gegeven worden. Alle basis begrippen zijn dan makkelijk toe te passen zodat je weet dat je de juiste spieren gebruikt bij een oefening.

Indien nodig kan er ook gekeken worden naar eventuele aanpassingen van een oefening als er sprake is van een blessure of een fysiek probleem.¬†Ook voor de meer ervaren Pilatesleerling kan dit een fijne les zijn om weer eens even te focussen op de basis van deze mooie sportvorm waarbij lenigheid, kracht, uithoudingsvermogen en het activeren van de “core” altijd centraal staan. Net zoals bij de andere lessen zullen we voor voldoende afwisseling zorgen en ook gebruik maken van materialen zoals bijvoorbeeld de Flexband, mini-stability ball en de grote balans ballen.

De Easy Pilates les wordt elke vrijdag om 10.30 uur gegeven en duurt 60 minuten. Wij beschikken over Pilates matten en alle andere materialen die je gebruikt tijdens deze goede sport groepsles.

Je bent van harte welkom om een proefles mee te doen. Klik op onderstaande roze button voor het aanvragen daarvan.

Vraag een proefles aan

Achterom 148A | 1211 PD Hilversum | T. 035-544 52 90 | E. info@fitbyrox.nl
Privacybeleid