Kangoo Jumps

Fun, conditie, lekkere beats en power! Fit by Rox presenteert ‘Kangoo Jumps’! Maak het kind in je wakker, ga ervoor en werk tegelijkertijd aan je conditie en uithoudingsvermogen!
Lees hieronder alle informatie omtrent deze super leuke les!

Dinsdag 20.00-21.00 Kangoo Jumps 
Donderdag 20.30-21.30 Kangoo Jumps
Zondag 11.00-12.00 Kangoo Jumps

Kangoo Jumps Fit by Rox

Kangoo Jumps biedt zo’n breed scala aan gezondheidsvoordelen dat het bijna niet is voor te stellen. Deze voordelen wordenbevestigd door verscheidene specifieke wetenschappelijke onderzoeken die de afgelopen tien jaar met Kangoo Jumps zijn uitgevoerd. Bovendien biedt Kangoo Jumps alle mogelijke voordelen van reboundtraining, die de afgelopen dertig jaar uitgebreid zijn onderzocht door Albert E. Carter en andere belangrijke instanties, zoals de NASA, waar de volgende conclusie werd getrokken; “Reboundtraining is de meest doeltreffende en efficiënte vorm van lichaamsbeweging die tot nu toe door de mens is bedacht”.

Wetenschappelijk onderzoek naar schokkrachten heeft uitgewezen dat tussen de 27% en 70% van de hardlopers of joggers in het eerste jaar nadat ze begonnen zijn met hardlopen geblesseerd raakt. Enkele andere sporten tonen vergelijkbare resultaten. Deze factoren geven het belang aan van schokbescherming. Kangoo Jumps verminderen met hun gepatenteerde Impact Protection System de Impact tot wel 80%, iets wat door drie afzonderlijke wetenschappelijke onderzoeken is bevestigd.

Artsen en fysiotherapeuten adviseren Kangoo Jumps voor een veilige revalidatie van sportblessures.
Fysiotherapeuten en artsen raden Kangoo Jumps aan als belangrijk revalidatiemiddel voor patiënten om kracht en conditie op te bouwen. De vermindering van tot wel 80% van de Impactschok voor enkels, scheenbenen, knieën, heupen, onderrug en ruggengraat stelt sporters bovendien in staat om hun oefeningen en training al veel eerder te hervatten. Maar al te vaak is het zo dat de revalidatietijd de spierbeheersing, proprioceptie en balans in gevaar brengt. Er zijn veel verschillende blessurecategorieën en gerelateerde causale factoren. Met Kangoo Jumps kun je het risico beperken van het verslechteren of beschadigen van gewrichten die door overmatig gebruik of reconstructieoperaties verzwakt zijn. De schokreductie zorgt ervoor dat deze gebieden sterker worden terwijl tegelijkertijd je algehele gezondheid verbetert. Voor blessures die worden veroorzaakt door sedentaire aandoeningen zijn Kangoo Jumps ook een uitstekend revalidatiemiddel; ze verbeteren namelijk het cardiovasculaire systeem en het spier- en skeletstelsel van de patiënt. Kangoo Jumps weet niet alleen atleten en sportievelingen te motiveren, maar ook mensen die meer een zittend leven leiden.

___________
“Ik kon al jaren niet meer hardlopen vanwege blessures die nooit helemaal leken te genezen. Zelfs rustig joggen verslechterde mijn toestand. Hardlopen en aerobics met Kangoo Jumps op lekkere muziek bleek de oplossing te zijn. Ik ben beter in vorm dan ik in jaren ben geweest.”
___________
“Ik heb jarenlang niet kunnen joggen, gedanst of aan aerobicslessen kunnen meedoen vanwege mijn knieoperatie en overgewicht. Het voelt echt geweldig om weer te kunnen sporten en tegelijkertijd zo veel lol te hebben”
___________

Weg met idiote diëten! Hoewel we natuurlijk wel het belang inzien van een uitgebalanceerd voedingspatroon, willen we veel liever een prettig, ontspannend bewegingselement aan je leven toevoegen, met Kangoo Jumps. Universitaire onderzoeken tonen duidelijk aan dat je met Kangoo Jumps veel meer energie, of calorieën, verbruikt dan met gewone sportschoenen. Dit is echter geen verklaring voor het drastische gewichtsverlies dat wordt gemeld door mensen die Kangoo Jumps regelmatig gebruiken. Het geheim zit in ons lymfatische systeem. De lymfe is de vloeistof die tussen onze cellen door circuleert en de afval- en gifstoffen uit ons lichaam afvoert. Hierdoor blijven we gezond. De meesten van ons zijn zich niet bewust van het feit dat ons lichaam vier keer zoveel lymfevloeistof als bloed bevat. Ons lymfatische systeem, dat ook ons immuunsysteem is, heeft echter geen pomp, zoals het hart, om de vloeistof in beweging te houden. Het is voor de circulatie afhankelijk van onze natuurlijke bewegingen! Als we niet genoeg bewegen, verstoppen de overtollige gifstoffen in feite ons lymfatische systeem en ‘vergiftigen’ ze onze cellen. Op sommige plaatsen kristalliseert de lymfevloeistof zelfs tot cellulitis, dat zoals velen van ons weten moeilijk te verwijderen is.
Tpower
Reboundtraining is de meest doeltreffende manier gebleken om ‘de pomp weer op gang te brengen’ en aan de gang te houden, door verticale bewegingen met weinig Impact, bijvoorbeeld met Kangoo Jumps. Het lymfatische systeem beheerst ook ons metabolisme. Als we ouder worden, lijken we makkelijker aan te komen, en wordt het steeds moeilijker om af te vallen. Onderzoeken hebben aangetoond dat onze basale metabolismesnelheid, oftewel de snelheid waarmee ons lichaam calorieën verbrandt, afneemt als ons lymfatische systeem minder efficiënt wordt. Als we regelmatig Kangoo Jumps gebruiken, wordt onze basale metabolismesnelheid steeds efficiënter, wat resulteert in duidelijke verbeteringen in onze spierspanning en gewichtsbeheersing. In feite trainen we eigenlijk elke cel opnieuw om te functioneren zoals toen we jonger waren. Als we ons metabolisme eenmaal opnieuw hebben aangezwengeld, verbranden we met een hogere snelheid meer calorieën, en komen we niet weer aan, mits we Kangoo Jumps blijven gebruiken.

Iets wat steeds weer opnieuw wordt geconstateerd, is dat Kangoo Jumps een onmiddellijk gevoel van euforie teweegbrengt: als iemand Kangoo Jumpsschoenen aantrekt, verschijnt er bijna meteen een grote glimlach op zijn gezicht, die totale gelukzaligheid uitdrukt. Dit komt omdat Kangoo Jumps het kind in je wakker maakt en je je blij laat voelen. (Dit kan worden verklaard door de snelle afgifte van endorfine – ook wel het gelukshormoon genoemd.) Kangoo Jumps is een uitstekende remedie tegen depressie!

Vraag een proefles aan

Achterom 148A | 1211 PD Hilversum | T. 035-544 52 90 | E. info@fitbyrox.nl
Privacybeleid