Pilates

Pilates is een vorm van training voor lichaam en geest die ontwikkeld is door de danser Joseph Pilates in het begin van de 20e eeuw in New York. Hij opende zijn eigen dansschool op Broadway in New York en het werd meteen een groot succes. Vooral dansers zoals bijvoorbeeld Martha Graham gebruikte zijn oefening. Tegenwoordig beoefenen vele bekende sterren en dansers over de hele wereld Pilates en hoort deze trainingsvorm thuis bij Fit by Rox.

Je hoeft absoluut geen sport- of danservaring te hebben om deel te nemen aan deze goede lessen. Pilates is juist voor iedereen. Tevens bieden we een goede ‘Easy Pilates’ les.

Heb je bijvoorbeeld een zwakke rug of andere blessures? Dan kan deze vorm van trainen je juist goed helpen.

Wij beschikken over Pilates matjes en de verschillende materialen die je bij Pilates kunt gebruiken. Per les is de training verschillend en dat zorgt elke les weer voor een leuke afwisseling en een goede trainingsuitdaging op maat. Pilates bij dansstudio Fit by Rox richt zich als trainingssysteem op spieren die een goede houding ondersteunen. Dat zijn de spieren in de buik, rug, schouders en bekkenbodem. Het belangrijkste doel van Pilates is het ontwikkelen van een sterk en lenig lichaam dat gemakkelijk en gracieus beweegt.

Jong en oud kan profiteren van Pilates; mensen die beginnen met trainen en nog nooit aan sport hebben gedaan en mensen die in topconditie zijn.

“Na tien lessen voel je het verschil, na 20 lessen zie je het verschil en na 30 lessen ben je een heel ander mens.” – Joseph Pilates

———————————-

Pilates wordt gegeven op:

Maandag 10.30 uur
Maandag 19.00 uur
Donderdag 09.30 uur
Donderdag 19.30 uur
Vrijdag 10.30 uur (Easy Pilates)
Zondag 10.15 uur

Alle lessen duren 60 minuten.

 

Vraag een proefles aan

Achterom 148A | 1211 PD Hilversum | T. 035-544 52 90 | E. info@fitbyrox.nl
Privacybeleid