Login
   
  Volwassenen Streetdance dansles Hilversum dansschool

  Streetdance

  Volwassenen

  “Eindelijk!!, Yes, wat gaaf! Mooi iets voor mijn leeftijd met choreografie, 
ik kan niet wachten! Hilversum had dit echt nodig! Het is gewoon super leuk!” - Een paar opmerkingen van leden die de lessen Streetdance bij ons volgen.

  Leer de nieuwste moves 

  en werk ook aan het lichaam..

  Tijdens de les werk je aan een leuke choreografie, worden o.a. de buikspieren getraind en verbeter je ook nog eens je conditie. 

  Het is een les met power en je kunt je ‘oude’ hobby weer oppakken of juist beginnen met een super leuke uitdaging. Als je het leuk vindt, kun je ook meedoen aan de Dansshow’s van dansstudio Fit by Rox. Dit is absoluut geen ‘must’ Het is natuurlijk ook heerlijk om elke week lekker te dansen op swingende muziek, je coördinatie te trainen en plezier te hebben in sporten. Een hele leuke dansles voor volwassenen waarin plezier voorop staat!

  Too old to dance? Welnee..

  Kriebelt het al om (weer) te gaan dansen? Ons oudste lid is 78 jaar en de gemiddelde leeftijd van de dansers uit de Streetdance les voor volwassenen loopt uiteen van 20 tot 54 jaar.

  Starten met Streetdance of heb je al ervaring?

  We hebben drie verschillende Streetdance lesgroepen. Easy Streetdance, Streetdance medium level en Streetdance gevorderd. Wil je weten welke lesgroep het beste bij jou past? Neem contact met ons op en we adviseren je graag. 

  Waar wacht je nog op? Vraag nu een gratis proefles aan en ervaar het zelf!

  Gratis proefles

  Gratis proefles?

  Wil jij  ook een gratis proefles Streetdance aanvragen? Dat kan! Je bent meer dan welkom.

  Handig om te weten

  • De Streetdance les duurt ± 60 minuten
  • Meld je bij binnenkomst eerst even aan onze balie
  • Dansrooster en tarieven

  Gratis proefles aanvragen