Talentenprogramma

Vanaf september 2015 hebben we het ‘Fit by Rox talentenprogramma’ gestart voor gemotiveerde
en getalenteerde leerlingen vanaf 6 jaar die (nog) meer willen dansen en hun talent willen ontwikkelen; bestaande uit de D groet, de C groep, de B groep en de A groep. 

Het talentenprogramma bestaat uit de vakken Jazzdance, Klassiek ballet, Modern, Streetdance/Hiphop, Show en Stage Performance. Daarnaast wordt er een project les zoals bijvoorbeeld Africandance, House en Oldskool Hiphop gegeven.

De dansleerlingen volgen meerdere malen per week lessen in onze dansstudio en hebben allemaal hetzelfde doel: met passie, gezelligheid en enthousiasme samen werken aan danstechnieken en choreografieën. Er wordt niet alleen gekeken naar de fysieke kwaliteiten en hetgeen wat de leerling al kan, maar met name naar de potentie om het talent te ontwikkelen op een leuke manier. Tevens letten we op expressie en bovenal op motivatie.

Er worden meerdere keren in een les jaar presentaties, dansdemonstraties en dansprojecten gehouden zodat de leerling ervaring opdoet met het performen voor publiek. Dansstudio Fit by Rox beschikt over de juiste vakkennis en is de uitgelezen plek voor talentontwikkeling. Tevens kunnen wij de leerling begeleiden met audities voor een HBO of MBO dansacademie.

Voor vragen kun je contact opnemen met Roxanne Cools via info@fitbyrox.nl.

 

| Deelnemen aan het talentenprogramma |
Een leerling wordt toegelaten na een succesvolle open les/auditie of wordt gevraagd door Roxanne Cools zelf en geplaatst in de A, B of C groep van het talentenprogramma naar gelang niveau.

Tevens is het niet vanzelfsprekend dat een leerling uit een wedstrijdteam van Fit by Rox deel uit maakt van het talentenprogramma. Indien er interesse is van een wedstrijdteam leerling wordt opnieuw gekeken naar de potentie/motivatie van de leerling.

| Kledingvoorschriften Talentenprogramma |
Klik hier voor de kleding die wij voorschrijven voor het talentenprogramma per dansstijl.

Vraag een proefles aan

Achterom 148A | 1211 PD Hilversum | T. 035-544 52 90 | E. info@fitbyrox.nl