Dans Vooropleiding

MELD JE NU ALVAST AAN VOOR DE AUDITIE OP 14 MAART 2021! 
Stuur een mail naar: vooropleiding@fitbyrox.nl en wij nemen contact met je op voor auditie deelname!

 

Auditie vooropleiding dansseizoen 2021-2022
Datum: Zondag 14 maart 2021
Tijden: 10.00 uur – 14.30 uur

Aanmelden //  Stuur een mail met daarin de volgende gegevens naar vooropleiding@fitbyrox.nl:
– je naam, geboortedatum en woonadres
– je danservaring
– de naam van de dansschool waar je op dit moment les(sen) volgt (of hebt gevolgd)
– jouw motivatie om deel te nemen aan de auditie voor de Fit by Rox vooropleiding

—-

Heb jij als leerling de droom om later te kunnen performen in grote musical producties, de sterren van de hemel te dansen in een dans company of wil jij graag als dans docent voor de klas staan? Ook als je geen beroepsmatige danswens hebt, maar wel op het allerhoogste amateur niveau wil dansen en het heerlijk vindt om op te treden, kun je terecht.

De Fit by Rox vooropleiding in de centraal gelegen ‘Hilversum Mediastad’ is de uitgelezen plek om jouw talent in dans optimaal te ontwikkelen. Het docententeam van Fit by Rox heeft veelal de sporen in de danswereld verdiend en vormen een goede basis om jou te begeleiden.

Je kunt niet jong genoeg beginnen met dans als je daar later iets mee wil doen. Leerlingen vanaf zes jaar oud zijn al welkom op de Fit by Rox vooropleiding.

Fit by Rox Danssportstudio is opgericht in 2011 door Roxanne Cools en kent naast de vooropleiding een grote sport groepsles afdeling, een evenementenbureau en een grote dans- en ballet afdeling voor recreatie lessen. In 2013 is Patrick Kraft naast Roxanne Cools eigenaar geworden en sinds 2013 zijn zij beide verantwoordelijk voor de school waar wekelijks meer dan 1000 leerlingen met veel plezier dansen of sporten.

Allround dans vakkenpakket in het weekend

Als leerling aan de Fit by Rox vooropleiding volg je in het weekend een breed dans vakkenpakket en hoef je niet jouw persoonlijke weekschema aan te passen. Op deze manier kun je de middelbare- of basisschool, de Fit by Rox vooropleiding en een leuk sociaal leven goed combineren. Een goede sfeer, gemotiveerde en gepassioneerde docenten en leerlingen typeren de Fit by Rox vooropleiding. Het is laagdrempelig en het voelt als een tweede thuis.

De leerlingen volgen lessen in de professionele dansstudio’s van Fit by Rox en hebben allemaal hetzelfde doel: zichzelf ontwikkelen in dans met passie, gezelligheid en enthousiasme.

Er wordt gewerkt aan:
– verschillende dansdisciplines
– eigen identiteit
– danstechnieken
– improvisatie
– performance
– presentatie
– prachtige choreografieën

Er wordt niet alleen gekeken naar de fysieke kwaliteiten en hetgeen wat de leerling al kan, maar met name naar de potentie om het talent te ontwikkelen. Tevens letten we op expressie en uitstraling en bovenal op motivatie.

Doel

De Fit by Rox vooropleiding heeft als hoofddoel om leerlingen te begeleiden en te trainen voor de auditie voor een professionele vervolg opleiding aan een gerenommeerde dansvak academie HBO en MBO (inter)nationaal. Naast alle dansvakken wordt er enorm gewerkt aan performance voor publiek en staan de leerlingen geregeld op verschillende professionele podia, geven zij danspresentaties of werken zij mee aan een televisie productie. De vooropleiding van Fit by Rox beschikt over de juiste vakkennis, een fijn en zeer bekwaam docententeam en is de plek voor talentontwikkeling. Fit by Rox is niet gekoppeld aan een en dezelfde dansacademie. Per leerling wordt gekeken naar de danswens en stippelen zij gezamenlijk met Fit by Rox de leerweg uit.
Fit by Rox bezoekt samen met de leerlingen open dagen van gerenommeerde hoge scholen in Nederland (zie planning op bladzijde 13).

Stappen zetten in het professionele dans werkveld vereist discipline, doorzettingsvermogen en motivatie. Hoe maak je als leerling een goede planning voor bijvoorbeeld je huiswerk en stel je doelen? Ook deze belangrijke aspecten komen aanbod en ook hierin worden de studenten begeleid. Het is hard werken om de top te bereiken. Maar door jouw ambitie en juist gestelde doelen en planning ben je bereid er werk van te maken.

Succes en plezier

Al meerdere leerlingen van de Fit by Rox vooropleiding zijn na succesvolle auditie rondes aangenomen en studeren nu aan verschillende HBO en MBO dansvak academies. Zij hebben het beste uit zichzelf gehaald tijdens hun fijne tijd aan de Fit by Rox vooropleiding. Daarnaast spelen leerlingen van de vooropleiding naast hun danslessen in grote theater producties van bijvoorbeeld de Efteling en staan daarmee op de planken in diverse theaters door de Benelux.

De meeste (ex) leerlingen zijn op een hele leuke en leerzame manier verbonden aan Fit by Rox. Zij assisteren bijvoorbeeld met lesgeven, helpen mee bij show’s of lopen stage op de recreatie afdeling van de professionele en leuke dansschool in het centraal gelegen Hilversum.

Locatie

De lessen worden verzorgd in de professionele dansstudio’s van Fit by Rox in het centraal gelegen Hilversum dichtbij de uitvalswegen naar Utrecht, Amsterdam, Almere en Amersfoort.

Het adres is:

Achterom 148a
1211 PD Hilversum
035-544 52 90


Algemeen mailades: info@fitbyrox.nl
Mailadres Fit by Rox vooropleiding:
vooropleiding@fitbyrox.nl

Openbaar vervoer
Fit by Rox ligt op drie minuten lopen vanaf Hilversum Centraal Station.
Alle buslijnen richting Hilversum centrum stoppen bij een halte dichtbij de school (Groest, Schapenkamp, Emmastraat).

Parkeergelegenheid
Voor de school hebben we een eigen terrein met eigen parkeerplaatsen waar je als leerling gratis mag parkeren onder lestijd. 

Vraag een proefles aan

Achterom 148A | 1211 PD Hilversum | T. 035-544 52 90 | E. info@fitbyrox.nl
Privacybeleid