De Vooropleiding

  • Vooropleiding basisschool
    (naschools)
  • Vooropleiding voortgezet onderwijs
    (naschools)

Heb jij de droom om later te kunnen performen in grote musical producties, de sterren van de hemel te dansen in een dans company of wil jij graag als dans docent voor de klas staan? Ook als je geen beroepsmatige danswens hebt, maar wel op het allerhoogste amateur niveau wil dansen en het heerlijk vindt om op te treden, kun je terecht.

De Fit by Rox vooropleiding in de centraal gelegen ‘Hilversum Mediastad’ is dan de uitgelezen plek om jouw talent in dans optimaal te ontwikkelen. Het docententeam van Fit by Rox heeft veelal de sporen in de danswereld verdiend en vormen een goede basis om jou te begeleiden.

 

Allround dans vakkenpakket in het weekend
Als student aan de Fit by Rox vooropleiding volg je in het weekend een breed dans vakkenpakket en hoef je niet jouw persoonlijke weekschema aan te passen. Op deze manier kun je de middelbare- of basisschool, de Fit by Rox voorlopleiding en een leuk sociaal leven goed combineren. Een goede sfeer, gemotiveerde en gepassioneerde docenten en studenten typeren de Fit by Rox vooropleiding. Het is laagdrempelig en het voelt als een tweede thuis.

De studenten volgen lessen in de professionele dansstudio’s van Fit by Rox en hebben allemaal hetzelfde doel: zichzelf ontwikkelen in dans met passie, gezelligheid en enthousiasme. Er wordt gewerkt aan verschillende dansdisciplines, technieken, improvisatie en prachtige choreografieën. Er wordt niet alleen gekeken naar de fysieke kwaliteiten en hetgeen wat de leerling al kan, maar met name naar de potentie om het talent te ontwikkelen. Tevens letten we op expressie en uitstraling en bovenal op motivatie.

De afdeling vooropleiding
De Fit by Rox vooropleiding heeft als hoofddoel om studenten te begeleiden en te trainen voor de auditie voor een professionele vervolg opleiding aan een gerenommeerde dansvak academie HBO en MBO (inter)nationaal. Naast alle dansvakken wordt er enorm gewerkt aan performance voor publiek en staan de studenten geregeld op verschillende professionele podia, geven zij danspresentaties of werken zij mee aan een televisie productie. De vooropleiding van Fit by Rox beschikt over de juiste vakkennis, een fijn en zeer bekwaam docententeam en is de plek voor talentontwikkeling.

Stappen zetten in het professionele dans werkveld vereist discipline, doorzettingsvermogen en motivatie. Hoe maak je als student een goede planning voor bijvoorbeeld je huiswerk en stel je doelen? Ook deze belangrijke aspecten komen aanbod en ook hierin worden de studenten begeleid. Het is hard werken om de top te bereiken. Maar door jouw ambitie en juist gestelde doelen en planning ben je bereid er werk van te maken.

Je kunt niet jong genoeg beginnen met dans als je daar later iets mee wil doen. Studenten vanaf zes jaar oud zijn al welkom op de Fit by Rox vooropleiding.

Succes en plezier
Al meerdere studenten van de Fit by Rox vooropleiding zijn na succesvolle auditie rondes aangenomen en studeren nu aan verschillende HBO en MBO dansvak academies. Zij hebben het beste uit zichzelf gehaald tijdens hun fijne tijd aan de Fit by Rox vooropleiding. Daarnaast spelen studenten van de vooropleiding naast hun danslessen in grote theater producties van bijvoorbeeld de Efteling en staan daarmee op de planken in diverse theaters door de Benelux.

De meeste (ex) studenten zijn op een hele leuke en leerzame manier verbonden aan Fit by Rox. Zij assisteren bijvoorbeeld met lesgeven, helpen mee bij show’s of lopen stage op de recreatie afdeling van de professionele en leuke dansschool in het centraal gelegen Hilversum.

——————————
De verschillende dansklassen hebben de volgende aanduiding:
Vo1 = Vooropleiding onderbouw 1
Vo2 = Vooropleiding onderbouw 2
Vm1 = Vooropleiding middenbouw 1
Vb1 = Vooropleiding bovenbouw 1
Vb2 = Vooropleiding bovenbouw 2

 

 

 

 

 

Vraag een proefles aan

Achterom 148A | 1211 PD Hilversum | T. 035-544 52 90 | E. info@fitbyrox.nl
Privacybeleid