Pilates

Wij heten je van harte welkom in onze mooie en zeer goede Pilates lessen in Hilversum. Even weg van alle dagelijkse beslommeringen en stress… Voel je bij ons thuis.

Pilates is een vorm van training voor lichaam en geest die ontwikkeld is door de danser Joseph Pilates in het begin van de 20e eeuw in New York. Hij opende zijn eigen dansschool op Broadway in New York en het werd meteen een groot succes. Vooral dansers zoals bijvoorbeeld Martha Graham gebruikte zijn oefening. Tegenwoordig beoefenen vele bekende sterren en dansers over de hele wereld Pilates en hoort deze trainingsvorm thuis bij Fit by Rox.

Maandag 10.30-11.30 Pilates
Maandag 19.00-20.00 Pilates
Donderdag 09.30-10.30 Pilates
Donderdag 19.30-20.30 Pilates
Vrijdag 10.50-11.50 Easy Pilates
Zondag 10.15-11.15 Pilates

Je hoeft absoluut geen danservaring te hebben om deel te nemen aan deze goede lessen. Pilates is juist voor iedereen.

Heb je bijvoorbeeld een zwakke rug of andere blessures? Dan kan deze vorm van trainen je juist goed helpen.

Wij beschikken over Pilates matjes en de verschillende materialen die je bij Pilates kunt gebruiken. Per les is de training verschillend en dat zorgt elke les weer voor een leuke afwisseling en een goede trainingsuitdaging op maat. Pilates bij dansstudio Fit by Rox richt zich als trainingssysteem op spieren die een goede houding ondersteunen. Dat zijn de spieren in de buik, rug, schouders en bekkenbodem. Het belangrijkste doel van Pilates is het ontwikkelen van een sterk en lenig lichaam dat gemakkelijk en gracieus beweegt.

Jong en oud kan profiteren van Pilates; mensen die beginnen met trainen en nog nooit aan sport hebben gedaan en mensen die in topconditie zijn. 

“Na tien lessen voel je het verschil, na 20 lessen zie je het verschil en na 30 lessen ben je een heel ander mens.” – Joseph Pilates

Plezier, persoonlijke aandacht en begeleiding staan voorop in onze lessen. Er is altijd plaats in onze ruime studio’s en we beschikken voor speciale Pilates matten die je kosteloos mag gebruiken bij deze mooie lessen.

Onze vaste Pilates docenten zijn professioneel, gekwalificeerd en hebben hun sporen inmiddels wel verdiend. Er komen zelfs leden van ver om deze lessen bij Fit by Rox te kunnen volgen.

Vraag een proefles aan

Achterom 148A | 1211 PD Hilversum | T. 035-544 52 90 | E. info@fitbyrox.nl
Privacybeleid