Login
   
  leeg

  Zomer Dansrooster Voor alle dansleerlingen

  Tussen maandag 18 juli en zondag 28 augustus 2022

  hanteren we zoals elk jaar ons super leuke

  ZOMER DANSROOSTER

  Klik hier voor Het Zomer Dansrooster

  - Je mag naar elke dansles en danssoort die er is voor jouw leeftijd! 
  - Je mag onbeperkt deelnemen aan de danslessen die er zijn voor jouw leeftijd!
  - Ga je op vakantie en ben je bijvoorbeeld twee weken in het buitenland?
  Je kunt gewoon je danslessen inhalen! Super handig!
  - Maak met het Zomer Dansrooster ook kennis met nieuwe danssoorten!
  - Je hoeft je niet van te voren aan te melden voor de Zomer Danslessen,
  je komt gewoon gezellig.
  - Is het warm buiten? Wij hebben in alle studio’s heerlijke AIRCO’s. Lekker verkoelend!

  Vanaf maandag 29 augustus 2022

  start het reguliere dansrooster weer

  ndien Roxanne Cools van Fit by Rox, dansadvies voor je heeft en jou nog beter in een andere dansgroep vindt passen, neemt zij contact met je op. We proberen altijd alles eruit te halen wat er bij de dansleerling in zit. Plezier in bewegen is het aller belangrijkst. De dansleerling legt zelf de ‘lat’ en wij coachen. Super leuk en een prachtig proces. Heb je een vraag, stel deze gerust aan Roxanne Cools. Zij helpt en/of adviseert je graag.

  WANNEER GA JE ALS LEERLING NAAR

  EEN VOLGENDE OF HOGERE GROEP

  Wij houden lesgroepen zo lang mogelijk bij elkaar, want wij zijn er van overtuigd dat een lesgroep op deze manier gezamenlijk nog beter groeit in dans. Hierdoor ontstaat er nog meer plezier en vertrouwen tijdens de dansles dat resulteert in dansontwikkeling. Wij houden alle leerlingen nauwlettend in de gaten of zij op het juiste plekje in een les zijn ingedeeld. Als wij denken dat een leerling een betere lesstof aansluiting heeft in een andere groep, dan nemen wij persoonlijk contact op.

  WE ZIJN ZOVEEL MEER DAN ALLEEN EEN DANSSCHOOL

  10 minuten gesprekken met ouders over hun kind en onze dansleerling

  Indien je als ouders/verzorgers behoefte hebt aan een gesprek met de dansdocent(en) dan is dat uiteraard mogelijk. In de Herfstvakantie, Kerstvakantie, Voorjaarsvakantie en Meivakantie is het mogelijk om dit 10 minuten gesprek in te plannen. Voor het aanvragen van een gesprek kun je contact met ons opnemen via info@fitbyrox.nl. Wij nemen graag de tijd om de dansontwikkeling van de leerling door te nemen met de leerling en/of de ouders/verzorgers. Daarnaast vinden wij het belangrijk om te weten hoe het met een leerling gaat. Zijn er speciale dingen van een dansleerling waar rekening mee moeten houden? Is er iets wat wij extra moeten weten van een dansleerling? Heeft de dansleerling extra aandacht nodig? Laat het ons weten.

  DANS UIT JE SCHULP

  “Eerst durfde mijn dochter niets. Huilend op de basisschool tijdens toneelstukjes of een spreekbeurt. Sinds kort volgt zij danslessen en kruipt zij uit haar schulp. Van huilend achteraan in de klas, onzichtbaar en fragiel naar een stralende meid.” - aldus een moeder. Het is geweldig om al dansend en in gesprek met de ouders/verzorgers een dansleerling te zien groeien in zelfvertrouwen.

  KLIK HIER VOOR HET ZOMER DANSROOSTER TUSSEN 18 JULI EN 28 AUGUSTUS 2022