Zoveel meer dan een dansschool

Wanneer ga je als dansleerling naar een volgende of hogere groep?
Wij houden lesgroepen zo lang mogelijk bij elkaar, want wij zijn er van overtuigd dat een lesgroep op deze manier gezamenlijk nog beter groeit in dans. Hierdoor ontstaat er nog meer plezier en vertrouwen tijdens de dansles dat resulteert in dansontwikkeling.

Wij houden alle leerlingen nauwlettend in de gaten of zij op het juiste plekje in een les zijn ingedeeld. Als wij denken dat een leerling een betere lesstof aansluiting heeft in een andere groep, dan nemen wij persoonlijk contact op.

Meer dan een dansschool
– Dansen is goed voor de ontwikkeling van een kind/jongvolwassene
(eigenlijk voor iedereen)
– Dansen is goed voor het lichaam
– Dansen maakt je blij door endorfine die je aanmaakt tijdens de dansles (ook wel gelukshormonen genoemd)
– Met dansles train je naast het lichaam ook de hersenen
– Dansen is zeer goed voor het opbouwen van zelfvertrouwen

Roxanne en Patrick maken hun droom waar met hun team en hebben een professionele dansschool neergezet door het grote succes. Zij zijn van mening  dat de persoonlijke touch die zij al vanaf het begin hebben met de leerlingen van groot belang is.

10 minuten gesprekken met ouders/verzorgers over hun kind,
onze dansleerling
Indien je als ouders/verzorgers behoefte hebt aan een gesprek met de dansdocent(en) dan is dat uiteraard mogelijk. In de Herfstvakantie, Kerstvakantie, Voorjaarsvakantie en Meivakantie is het mogelijk om dit 10 minuten gesprek in te plannen. Voor het aanvragen van een gesprek kun je contact met ons opnemen via info@fitbyrox.nl. Wij nemen graag de tijd om de dansontwikkeling van de leerling door te nemen met de leerling en/of de ouders/verzorgers. Daarnaast vinden wij het belangrijk om te weten hoe het met een leerling gaat. Zijn er speciale dingen van een dansleerling waar rekening mee moeten houden? Is er iets wat wij extra moeten weten van een dansleerling? Heeft de dansleerling extra aandacht nodig? Laat het ons weten.

Dans uit je schulp
“Eerst durfde mijn dochter niets. Huilend op de basisschool tijdens toneelstukjes of een spreekbeurt. Sinds kort volgt zij danslessen en kruipt zij uit haar schulp. Van huilend achteraan in de klas, onzichtbaar en fragiel naar een stralende meid.”

Het is geweldig om al dansend en in gesprek met de ouders/verzorgers een dansleerling te zien groeien in zelfvertrouwen.

Vraag een proefles aan

Achterom 148A | 1211 PD Hilversum | T. 035-544 52 90 | E. info@fitbyrox.nl
Privacybeleid