Top Zumba lessen

Fit by Rox is het Zumba hart van het Gooi!

Roxanne Cools van Fit by Rox reisde in 2005 af naar de Verenigde Staten en maakte daar kennis met Zumba. De dans/fitness stijl was toen nog niet in Europa bekend. Twee jaar later heeft Roxanne met een groep Zumba Pioniers de dans/fitness stijl als een sneeuwbal weten uit te rollen in Nederland. Met groot succes want vandaag de dag kennen veel dans en fitness fans deze fanatieke en goede dansvorm. De beste Zumba lessen volg je toch echt in een dansschool. Vandaar dat Roxanne Cools al jaren dagelijks Zumba Dance doceert met veel plezier en succes aan fanatieke leden, maar ook aan mensen die bijvoorbeeld herstellende zijn van een blessure of zwangerschap (Zumba-Low). Fit by Rox staat bekend om haar mega goede en leuke Zumba lessen. Men komt van ver om de Zumba lessen te volgen bij Fit by Rox dansstudio.
_________________________

Wat is Zumba Dance?

Tijdens de goede Zumba lessen bij Fit by Rox in Hilversum worden er verschillende muziekstijlen gebruikt waarop de oefeningen en makkelijk te volgen choreografieën worden uitgevoerd. De muziekstijlen variëren van salsa, samba, merengue, Indian pop, Latin pop tot hiphop en top 40 muziek. De oefeningen en (dans) bewegingen zijn simpel, effectief, dynamisch, goed en makkelijk te volgen. De opzwepende en zonnige muziek zorgt ervoor dat je niet door hebt dat je ontzettend goed bezig bent met een super cardio work-out. Alle Zumba lessen bij Fit by Rox geven je een feestelijk gevoel en je verbrandt ook nog eens het maximum aan calorieën. Je zet je hele lichaam aan het werk! Ervaar het nu zelf en doe mee! Deze geweldige combinatie tussen dans en fitness in een goede sfeer met heerlijke muziek, zorgen ervoor dat jij deze training gemakkelijk volhoudt en zo jouw gestelde trainingsdoel behaalt. Haal het beste uit jezelf!
_________________________

Dus waarom doe jij Zumba bij Fit by Rox?

– verbrand het maximum aan calorieën ( ongeveer 1000 calorieën per les)
– werk op een leuke manier aan je conditie
– geen fitnessapparaten
– altijd FUN, FUN en nog eens FUN!
– je traint je hersenen
– een dieet is niet nodig om af te slanken met Zumba
– het danssporten in groepsverband werkt motiverend
– je hebt altijd zin om mee te doen!
– je traint je lachspieren
– het is makkelijk te volgen voor iedereen
– altijd goede muziek

De eerste keer is altijd even wennen, maar plezier gegarandeerd! De leuke lessen zijn goed voor lichaam, ziel en geest! Waar wacht je nog op?

Vraag een proefles aan

Achterom 148A | 1211 PD Hilversum | T. 035-544 52 90 | E. info@fitbyrox.nl
Privacybeleid