Login
   

  Top Selectie klas

  Vanaf 6 t/m 18 jaar

  Heb jij als dansleerling de passie voor dans, wil jij op hoog niveau leren dansen of wil jij graag later als dans docent voor de klas staan? Of heb je de droom om later te kunnen performen in professionele dansproducties? Ook als je geen beroepsmatige danswens hebt, maar wel op het allerhoogste amateur niveau wil dansen en het heerlijk vindt om op te treden, kun je bij Fit by Rox terecht.

  Uitgelezen plek voor talentontwikkeling

  De Fit by Rox Top Selectie klas in de centraal gelegen ‘Hilversum Mediastad’ is de uitgelezen plek om jouw talent in dans optimaal te ontwikkelen. Het docententeam van Fit by Rox heeft veelal de sporen in de danswereld verdiend en vormen een goede basis om jou te begeleiden.

  “Je kunt niet jong genoeg beginnen met dans als je daar later iets mee wil doen. Als jij het wil, halen we er samen uit wat er in zit.”

  Allround dans vakkenpakket

  Als dansleerling in de Top Selectie klas van Fit by Rox volg je een breed dans vakkenpakket en kun je het ook zien als een dans vooropleiding. Het dans vakkenpakket wordt gegeven op donderdagmiddag/avond en vrijdagmiddag/avond en/of zaterdagochtend. Klik hier voor het exacte Top Selectie Klas lesrooster. Een goede sfeer, gemotiveerde en gepassioneerde docenten en leerlingen typeren de Top Selectie klas. Het is laagdrempelig, het is gezellig, ambitieus en het voelt voor veel dansleerlingen als een tweede thuis.

  De dansleerlingen volgen lessen in de professionele dansstudio’s van Fit by Rox en hebben allemaal hetzelfde doel: zichzelf ontwikkelen in dans op hoog niveau met passie, gezelligheid en enthousiasme.

  Er wordt gewerkt aan

  • verschillende dansdisciplines
  • eigen identiteit
  • danstechnieken
  • improvisatie
  • performance
  • presentatie
  • prachtige choreografieën

  Er wordt niet alleen gekeken naar de fysieke kwaliteiten en hetgeen wat de dansleerling al kan, maar met name naar de potentie om het talent te ontwikkelen. Tevens letten we op expressie en uitstraling en bovenal op doorzettingsvermogen en motivatie.

  Vier klassen die zich onderscheiden in dansniveau

  De afdeling van de Top Selectie klassen bestaat uit vier verschillende groepen. Elke groep bestaat uit dansleerlingen die dansant gewaagd zijn aan elkaar en daardoor zich nog beter kunnen ontwikkelen in dans en dat is het doel van de Top Selectie klas. 

  Doel

  De Fit by Rox Top Selectie klas begeleidt dansleerlingen die de ambitie hebben om later het professionele danswerkveld in te willen en traint hen voor audities voor bijvoorbeeld een vervolg opleiding aan een gerenommeerde dansvak academie HBO en MBO (inter)nationaal. Indien een dansleerling niet naar een specifieke dansvervolgopleiding wenst te gaan maar wel op het hoogst haalbare amateurniveau danslessen wil volgen en aan alle critera voldoet, kan hij of zij ook terecht in de Top Selectie Klas. Naast alle dansvakken wordt er enorm gewerkt aan performance voor publiek en staan de dansleerlingen geregeld op verschillende professionele podia, geven zij danspresentaties of werken zij mee aan een televisie productie. Het team dat werkt voor de Top Selectie klas van Fit by Rox beschikt over de juiste vakkennis, zijn zeer bekwaam en biedt daarmee de plek voor talentontwikkeling. Fit by Rox is niet gekoppeld aan een en dezelfde dansacademie. Per dansleerling wordt gekeken naar de danswens en stippelen zij gezamenlijk met Fit by Rox de leerweg uit indien gewenst. 

  Stappen in het professionele werkveld

  Stappen zetten in het professionele dans werkveld vereist discipline, doorzettingsvermogen en motivatie. Hoe maak je als dansleerling een goede planning voor bijvoorbeeld je huiswerk en stel je doelen? Ook deze belangrijke aspecten komen aanbod en ook hierin worden de dansleerlingen begeleid. Het is hard werken om de top te bereiken. Maar door jouw ambitie en juist gestelde doelen en planning ben je bereid er werk van te maken.

  Succes en plezier

  Al meerdere dansleerlingen van de Fit by Rox Top Selectie klas zijn na succesvolle auditie rondes aangenomen en studeren nu aan verschillende HBO en MBO dansvak academies of zijn gelijk aan de slag gegaan in het professionele danswerkveld en zijn geregeld te zien als danser(es) in televisieproducties, musicals en commercials. Zij hebben het beste uit zichzelf gehaald tijdens hun fijne tijd aan de Fit by Rox Top Selectie klas. Daarnaast spelen een aantal dansleerlingen van de Top Selectie klas naast hun danslessen in grote theater producties van bijvoorbeeld de Efteling en staan daarmee op de planken in diverse theaters door de Benelux.

  Leuk om te weten

  De meeste (ex) dansleerlingen zijn op een hele leuke en leerzame manier verbonden aan Fit by Rox. Zij assisteren bijvoorbeeld met lesgeven, helpen mee bij show’s of lopen stage op de recreatie afdeling van de professionele en leuke dansschool in het centraal gelegen Hilversum.

  Ja, ik wil meer weten!

  Meer weten?

  Wil jij meer informatie over wat de Top Selectie klas voor jou kan betekenen? Kom dan langs of neem contact op. We vertellen je graag meer!

  Aanmelden voor auditie 

  Locatie

  De lessen worden verzorgd in de professionele dansstudio’s van Fit by Rox in het centraal gelegen Hilversum dichtbij de uitvalswegen naar Utrecht, Amsterdam, Almere en Amersfoort.

  Ja, ik wil meer weten