Login
   
  Fit By Rox Dansschool

  Pamperdance

  Vanaf 2,5 tot 4 jaar

  Peuters vanaf twee en half en drie jaar leren met veel plezier de nieuwste en stoerste peuter dans moves op hedendaagse muziek met goede beats.  (Denk aan K3, Kinderen voor Kinderen, Disney muziek etc.) Heb jij ook een stuiterende peuter thuis die niet stil kan zitten als hij of zij muziek hoort? Dan is Pamperdance super leuk!

  Leerzame momenten

  Er zijn verschillende leerzame momenten tijdens de Pamperdance les:

  • De gevoels- en denkontwikkeling wordt bevorderd
  • Er wordt gewerkt aan de coördinatie en balans
  • De grove- en de fijne motoriek wordt getraind
  • Ritmiek, muzikaliteit en creativiteit wordt ontwikkeld

  • De kindjes leren sociaal formeren
  • De dansles geeft een positieve voorsprong; luisteren naar de juf groepsverband
  • Er veel persoonlijke aandacht is voor het individu tijdens de lessen
  • De Peuterdans les duurt 30 minuten in verband met de relatief korte spanningsboog van de kindjes

  Dansdiploma

  In de belevingswereld van de jonge kinderen wordt er tijdens de dansles gewerkt aan verschillende dans- en muziekthema’s. We vinden het super leuk om alles wat we dansant leren tijdens de lessen te presenteren aan de trotse papa’s en mama’s. Als extraatje organiseren we een aantal keer per jaar met veel plezier ‘mini optredens’ waarbij alle Pamperdance leerlingen een heus dansdiploma krijgen. Hoe leuk is dat! 

  Pamperdance is ook

  leerzaam voor ouders

  Voor de ouders is het ook leerzaam. Tijdens de dansles is het de bedoeling dat de kindjes zelfstandig de dansruimte betreden en zich dus losmaken van de ouders/verzorgers, wetende dat papa of mama wel dichtbij is. Vanuit onze chillroom kunnen de ouders van de kindjes tijdens les altijd meekijken. Voel je welkom, de thee staat klaar!

  De lesmethode

  De lesmethode is ontwikkeld door Roxanne Cools, eigenaresse van Fit by Rox. Tijdens de dansles Pamperdance leren de kindjes spelenderwijs diverse danspassen en techniekjes. Deze zijn voorbereidend op bijvoorbeeld Jazzdance en Streetdance. Van groot belang is het hebben van plezier tijdens de dansles, want dat is het allermooiste danspasje.

  Voor jou als ouder handig om te weten

  • Maak gebruik van onze gratis WIFI
  • Even een moment voor jezelf aan onze leestafels
  • Je werk nog even afmaken
  • Meerdere supermarkten en het Centrum van Hilversum op loopafstand
  • Goede koffie
  • Goed ventilatiesysteem

  Onze visie

  Wij hanteren binnen onze dans- en balletschool vijf belangrijke elementen.

  Element 1 Techniek en kwaliteit

  Techniek en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Onze docenten zijn geschoold op dansopleidingen en/of dansacademies of hebben ruime ervaring in het danswerkveld. Tevens volgen al onze docenten geregeld workshops en danslessen bij gerenommeerde dansacademies in binnen- en buitenland om zichzelf te blijven ontwikkelen en hierdoor ook ‘up to date’ te blijven in de snelle wereld van dans. Een aantal docenten zijn naast het geven van danslessen bij ons in de school te zien in het dansensemble van grote musicalproducties of werken geregeld mee aan televisieproducties.

  In onze danslessen wordt per dansstijl gewerkt aan de bijbehorende danstechniek en terminologie. Tevens houden we ook rekening met de leeftijd van de leerling. In de peuter/kleuter lessen werken we bijvoorbeeld vanuit de belevingswereld van het kind. Er wordt dan veel gebruik gemaakt van beeldspraak en spelenderwijs wordt de leerling voorbereid op daarop volgende lessen.

  Element 2 Persoonlijke aandacht en leuke sfeer tijdens de dansles

  Tijdens de dansles zorgen we voor een persoonlijke sfeer waar veel aandacht is voor het individu. Wij vinden het belangrijk dat een lesgroep goed samenwerkt met elkaar waardoor er plezier en vertrouwen ontstaat tijdens de dansles. Wij houden lesgroepen zo lang mogelijk bij elkaar, want wij zijn er van overtuigd dat een lesgroep op deze manier gezamenlijk nog beter groeit in dans.

  Element 3 Discipline

  Wij geven de leerling duidelijke richtlijnen. Hierdoor weet de leerling waar hij of zij aan toe is. Van kledingvoorschriften, motivatie, een juiste verwachting hebben en op tijd aanwezig zijn in combinatie met plezier, leren zij al vroeg op een leuke manier wat gedisciplineerd te werk gaan inhoudt.

  Element 4 Performen

  Wij verwerken in onze lessen naast alle technische oefeningen veel danscombinaties waar wij de nadruk leggen op het presenteren van de dans voor publiek. Een juiste uitvoering, power, dynamiek, strakheid en expressie zijn hierbij van groot belang. De leerling heeft tevens profijt van dit element buiten de dansles in het dagelijks leven. Spreekbeurten op school gaan nu (nog) makkelijker en het zelfvertrouwen van de leerling neemt hierdoor enorm toe. Het performen vinden we belangrijk en staat bij ons in een hoog vaandel. Meerdere malen per les jaar treden de leerlingen op in dansshow ’s in theaters, op verschillende events, werken we mee aan televisieproducties, commercials of doen we achtergronddanswerk bij diverse concerten. Wij laten hiermee de leerling zo veel mogelijk ervaring op doen met het performen voor publiek.

  Element 5 Plezier

  Het aller belangrijkste vinden wij het hebben van plezier! Wij stimuleren een leuke en persoonlijke sfeer tijdens de dansles. Wij zijn zeer enthousiast en delen graag onze passie voor dans en sport met de leerling. Wij zijn gedreven met veel power, enthousiasme en energie. Het enthousiasme is zeer aanstekelijk en draagt bij aan de motivatie en de goede sfeer in de dansles.

  Gratis proefles?

  Wil jij voor jouw zoon of dochter ook een gratis proefles Peuter ballet aanvragen? Dat kan! Je bent meer dan welkom.

  Handig om te weten

  • Jouw peuter mag makkelijk zittende kleding dragen tijdens de proefles en gympjes aan de voetjes
  • Haren mogen uit het gezicht worden opgestoken
  • Tijdens de dansles kan je als ouder bij ons blijven wachten en de les volgen (er is WiFi, een leestafel en veel gezelligheid) 
  • Als je het leuk vindt, kun je gelijk wekelijks aanschuiven bij de les
  • Pamperdance rooster en tarieven 

  Gratis proefles