Login
   
  Gehandicapten, verstandelijk gehandicapten Dansschool

  UP&DOWN Dance

  Vanaf 8 jaar

  Speciaal voor dansfans met een verstandelijke beperking vanaf 8 jaar geven wij een super leuke dansles: ‘Streetdance Up & Down’. 

  Elke woensdag om 16.30

  De ‘Streetdance Up & Down’ les wordt elke woensdag met veel plezier gegeven en begint om 16.30 uur en duurt 45 minuten.

  Een mooi verhaal van een moeder, lees en ontroer

  Lieveke (verstandelijk en lichamelijk gehandicapt) is gek op dansen.

  Keihard schalt er al jarenlang K3 en de nieuwste dance-hits uit haar stereo op haar kamertje. In de auto zingt en danst zij graag mee met de hits op SLAM! FM.

  Natuurlijk gaat Lieveke naar links als iedereen naar rechts moet en ja zij draait een rondje als iedereen juist stil moet staan. Maar het aller belangrijkste, zij geniet! Lieveke geniet zo ontzettend veel van dans, ervaart het in elke cel van haar lijf, het is zo puur. Hoe mooi is het dat zij in haar eigen woonplaats Hilversum danslessen kan volgen? Het is prachtig.

  De omgeving maakt of handicaps geaccepteerd worden. Gewoon mee kunnen dansen tussen de ‘gewone’ kinderen binnen een echte show bijvoorbeeld op een echt podium. Magischer kun je het haast niet krijgen als moeder van een gehandicapt kind. Gewoon meedoen. Talent en plezier benutten en door de beperkingen heen durven kijken. Zoveel mogelijk samen. Je bent al vaak genoeg de uitzondering.

  Dit is de absolute top van emancipatie voor het gehandicapte kind. Ik zou er tranen van in mijn ogen krijgen. Het feit gewoon ook mee mogen doen. Stralend tussen de ‘gewone’ kinderen.

  Chapeau voor de danslerares die dit mogelijk maakt. Zij geeft hiermee een werkelijk ontroerend voorbeeld van mogelijkheden mee aan mijn dochter, namelijk: ZIJ mag er zijn!

  En voor de ‘gewone’ kinderen bij Fit by Rox is dit een prachtige leerschool. Lieveke leert van hun maar al die meiden zeker ook van haar: anders zijn hoeft niet erg te zijn straalt zij uit. Een inclusief maatschappij, echt samen voor het ‘gewone’ gehandicapte kind.

  Benut je mogelijkheden, geniet en DANS met ‘Streetdance Up & Down!

  Gratis proefles

  Gratis proefles?

  Wil jij voor jouw zoon of dochter ook een gratis proefles Streetdance Up & Down aanvragen? Dat kan! Je bent meer dan welkom.

  Handig om te weten

  • De les duurt ± 45 minuten
  • Je kan bij ons blijven wachten en de les volgen (er is WiFi)
  • Dansrooster en tarieven

  Gratis proefles