Login
   
  Kleuter Dansschool Dansles Hilversum

  Kleuter

  4 - 6 jaar
  Dansles voor kleuters

  in Hilversum 

  De kleuter danslessen die wij geven voor kinderen vanaf vier jaar oud zijn zeer goed voor hun ontwikkeling. Het kind legt hiermee een goede basis voor alle danslessen die we bieden en zal er zelfs profijt van hebben op de basisschool. De kinderen leren op een leuke manier in hun belevingswereld te werken aan en aan hun coördinatie, danstechniek, sociaal formeren, groepsgevoel en ritme.

  Zorgvuldig samengesteld door

  een vakbekwaam team

  De danslessen voor kleuters zijn bij ons samengesteld door gekwalificeerde dansdocenten en pedagogen. Daarbij blijven onze docenten zich keer op keer bijscholen. Het leveren van kwaliteit in combinatie met plezier vinden wij van groot belang. 

  Iedereen is welkom!

  Van beginners tot gevorderden, bij ons ben je van harte welkom ongeacht je danservaring. Meerdere keren per jaar geven we spetterende Street of Theatershows en demonstraties binnen de dansstudio en daarbuiten tijdens verschillende events. Tevens werken wij op aanvraag mee (indien de leerling zelf deel wil nemen) aan verschillende shows en projecten voor bedrijven en televisieproducties.
   

  Ballet- en dansschool

  met ster

  Fit by Rox draagt het certificaat/keurmerk Dansbelang NBDO met ster als ‘erkende ballet- en dansschool’. Het keurmerk is door de organisatie ‘Dansbelang’ afgegeven na een onderzoek in de studio’s van Fit by Rox. Tevens is er gekeken naar het docenten team, de kwaliteit en deskundigheid van de ballet- en danslessen, het uitgebreide lesaanbod en de veiligheid.

  Kidsdance
  Super cool!

  Kidsdance

  Kleuter ballet
  Elegant & sierlijk

  Kleuter ballet

  kleuterdans afdeling
  extra info over onze

  kleuterdans afdeling