Login
   
  Dansschool Jeugd Fit By Rox, Hilversum

  Jeugd

  6 - 12 jaar
  Dansles voor kinderen

  in Hilversum

  Kinderen tussen de zes en twaalf jaar volgen bij ons zeer leuke en leerzame danslessen die goed zijn voor hun coördinatie, muzikaliteit, creativiteit, ritmiek en heel belangrijk in deze leeftijdsfase, hun zelfvertrouwen. Op recreatief niveau of als vooropleiding voor een dansacademie of dans gerelateerde opleiding, iedereen is welkom.

  Dansles met passie en kwaliteit

  en heel veel enthousiasme 

  Al onze dansstijlen worden gegeven door professionals die hun passie graag willen delen met de gemotiveerde leerlingen. De persoonlijke sfeer, de aandacht voor de leerlingen en het plezier tijdens het dansen zijn belangrijke speerpunten die de docenten van Fit by Rox hanteren bij het lesgeven. 

  Iedereen is welkom!

  Van beginners tot gevorderden, bij ons ben je van harte welkom ongeacht je danservaring. Meerdere keren per jaar geven we spetterende Street of Theatershows en demonstraties binnen de dansstudio en daarbuiten tijdens verschillende events. Tevens werken wij op aanvraag mee (indien de leerling zelf deel wil nemen) aan verschillende shows en projecten voor bedrijven en televisieproducties.

  Ballet- en dansschool

  met ster

  Fit by Rox draagt het certificaat/keurmerk Dansbelang NBDO met ster als ‘erkende ballet- en dansschool’. Het keurmerk is door de organisatie ‘Dansbelang’ afgegeven na een onderzoek in de studio’s van Fit by Rox. Tevens is er gekeken naar het docenten team, de kwaliteit en deskundigheid van de ballet- en danslessen, het uitgebreide lesaanbod en de veiligheid.

  Streetdance
  Strak, vol power & energie!

  Streetdance

  Hiphop
  Get the Groove!

  Hiphop

  Klassiek ballet
  De basis van veel dansstijlen

  Klassiek ballet

  Jazzdance
  Leer de Jazz technieken met

  Jazzdance

  Modern
  De prachtige dansstijl

  Modern

  Breakdance
  Leer vette tricks & moves met

  Breakdance

  Showdance
  Licht uit, spot aan!

  Showdance

  Tapdance
  Voeten als instrument!

  Tapdance

  Up & Down Dance
  Voor leerlingen met een verstandelijke beperking

  Up & Down Dance

  Wedstrijdteams
  Voor de echte dansfans

  Wedstrijdteams

  Top Selectie klas
  De Fit by Rox

  Top Selectie klas