Login
   
  Dansles volwassenen Fit By Rox, Hilversum

  Volwassenen

  18 jaar en ouder

  Dansen is leuk, dansen is gezond! Je kunt bij ons dansen op recreatief niveau of op wedstrijdniveau. Van Klassiek ballet en Modern tot Streetdance, Jazzdance, Modern-Jazz, Dansfitness, Afrodance, High Heels dance en Hiphop… Voel je welkom als echte dansfan bij dansstudio Fit by Rox!

  Plezier en kwaliteit

  Al onze danslessen worden gegeven door professionals die hun passie graag willen delen. Plezier en kwaliteit staan hoog in het vaandel. Wij bieden lessen voor zowel beginners als gevorderden. Dansen voor een goede conditie, om je lenigheid op peil te houden of om te trainen voor battles.

  Good to know..

  Al velen gingen je voor en dansen nog steeds met veel plezier bij ons. Tevens bieden wij zeer goede en leuke Zumba dance, Pilates, Total Body Workout, Kangoo Jumps en Steps lessen aan volwassenen. Wil je toch lekker bewegen op muziek maar vind je het echte dansen lastig? Dan is bijvoorbeeld Zumba dance zeker iets voor jou! Deze lessen worden bijna dagelijks gegeven in de ochtend en avond. Je kunt deelnemen aan de lessen wanneer je wil en je zit niet aan een bepaalde lesdag en tijd vast. Ideaal! Vraag een gratis proefles aan, doe mee en ervaar het zelf! Wij wensen je alvast heel veel plezier!

  Ballet- en dansschool

  met ster

  Fit by Rox draagt het certificaat/keurmerk Dansbelang NBDO met ster als ‘erkende ballet- en dansschool’. Het keurmerk is door de organisatie ‘Dansbelang’ afgegeven na een onderzoek in de studio’s van Fit by Rox. Tevens is er gekeken naar het docenten team, de kwaliteit en deskundigheid van de ballet- en danslessen, het uitgebreide lesaanbod en de veiligheid.

  Klassiek ballet
  Sierlijk & elegant

  Klassiek ballet

  Jazzdance
  Leer de Jazz technieken met

  Jazzdance

  Afrodance
  Mooie tekst

  Afrodance

  Dancehall
  All the way from Jamaica!

  Dancehall

  Tapdance
  Voeten als instrument!

  Tapdance

  Streetdance
  Strak, vol power & energie!

  Streetdance

  Easy Streetdance
  Take it

  Easy Streetdance

  Modern
  Never too old to learn..

  Modern

  Modern Jazz
  Een technische dansstijl

  Modern Jazz

  Hiphop
  Feel the beat!

  Hiphop

  Commerical Hiphop
  Lekker veel uitdaging met

  Commerical Hiphop

  High Heels
  Female Hiphip &

  High Heels

  Latin & Ballroom
  Volg samen les in

  Latin & Ballroom

  Urban contemporary
  Modern + een randje hiphop

  Urban contemporary

  Dansles rooster
  Volwassenen

  Dansles rooster