Login
   

  Beweegplezier

  voor alle kinderen!

  Welkom

  op de Kleuterdans afdeling
  bij Fit by Rox

  Super leuk en leerzaam 

  Voor kinderen vanaf vier jaar oud geven we super leuke en leerzame danslessen in de stijlen Kidsdance en Kleuter ballet. We willen je als dansleerling graag goed voorbereiden op je eerste echte dansles 'Kidsdance' of 'Kleuter ballet' bij ons in de dansschool in Hiversum. De eerste keer kan voor kriebels in je buik zorgen, maar die horen erbij. Lees deze pagina dus goed door samen met papa of mama. Het wordt vast een groot feest! 

  Gezellig wennen

  in jouw dansles

  Kom gezellig wennen in de dansles zodat je alvast kennis kan maken met jouw dansjuf en de kindjes van je dansles groep. Hoe leuk is dat? Het is een gratis proefles of ook wel kennismakingsles genoemd. Zorg ervoor dat je vijf minuutjes eerder aanwezig bent voor aanvang van de dansles en meld je als je binnenkomt samen met papa of mama bij de balie. Jouw dansjuf zal vlak voor de dansles kennis met je maken. Als je nog vraagjes hebt, dan kunnen we die ook gelijk voor je beantwoorden.

  Mag papa en/of mama mee?

  Papa of mama is natuurlijk ook van harte welkom en mag tijdens jouw dansles plaatsnemen in onze gezellige chillroom bij de balie. In het gave pand van Fit by Rox kun je door de grote ramen van studio 1 en studio 6 als ouder mee kijken tijdens de danslessen. De andere dansstudio ruimtes in het pand worden getoond op mooie TV schermen waardoor dus alle danslessen live te zien zijn. Dit is overigens dezelfde ruimte waar alle ouders verblijven tijdens de peuterdans lessen zoals Pamperdance en Peuter ballet en is dus bekend terrein. Er is gratis WiFi, de thee van het huis staat altijd klaar, je kunt plaatsnemen aan gezellige leestafel, kletsen met andere ouders of een boodschap bij de vele winkels in de buurt van Fit by Rox doen. 

  Welke danssoort

  past het beste bij jou

  Indien je als ouder(s) vragen hebt hierover kun je deze altijd stellen aan Roxanne Cools, eigenaresse van Fit by Rox. Zij adviseert je graag in overleg met de betreffende dansdocent. Het is mogelijk om beide kleuterdans lessen Kidsdance en Kleuter ballet te proberen. Er zijn dansleerlingen die wekelijks beide danssoorten volgen. Dit is per dansleerling verschillend. Het kind mag kiezen, wij als dansdocenten coachen en zorgen voor hele leuke en vooral leerzame danslessen.

  Dansjuf

  Een aantal van onze dansjuffen van onze kleuterdans afdeling zie je in het grijze blok hiernaast op de foto. De danslessen Kidsdance en/of Kleuter ballet worden gegeven met veel plezier bij Fit by Rox door ons vakbewame docententeam.
   

  Heb je nog vragen?

  Stel deze gerust. We helpen je graag. 

  Handig om te weten

  • De lessen Kleuter danslessen duren 45 minuten
  • Je kan bij ons blijven wachten (er is WiFi)
  • Rooster Kleuter dansles