Login
   
  leeg

  Dansoptreden leerlingen in Top2000 Cafe

  Dansleerlingen van

  Dansschool Fit by Rox 

  dansen op muziekhit van band 'Keane'

  Zondag 31 december 2023 om 08.43 uur is het zover, dan treden dansleerlingen van Fit by Rox Danssportstudio op in het Top2000 Cafe in Hilversum. Ze vertolken een mooie choreografie op nummer 146 uit de muzieklijst 'Somewhere only we know' van de band 'Keane'. Docenten Lara en Roxanne zijn er al vroeg om de dansers op te vangen. Na een strenge controle bij de deur - veiligheid voor alles - krijgen de dansers stickers met 'backstage' daar onder andere op vermeld.

  Dansen met camera's voor- naast, achter en boven je

  Dansleerling Bloesem springt letterlijk een gat in de lucht en zegt het zo gaaf te vinden om dit te mogen doen. Ze heeft kriebels in haar buik en kan niet meer wachten. 
  De jonge dansers vinden het stuk voor stuk fantastisch om te doen! Dat is het ook. Weer een goede ervaring erbij met camera's voor je, boven je, naast je en achter je. Hoe is het om te performen in een 'live act' voor TV en online? Hoe ga je met de camera's om etc. Dansschool Fit by Rox heeft als element in haar visie het performen voor publiek en dat kan hiermee mooi in de praktijk worden gebracht.

  Dansschool Fit by Rox, dansoptredens en de Top2000

  Al jaren verzorgt Dansschool Fit by Rox verschillende dansoptredens op nummers uit de populaire muzieklijst 'Top2000' in het Top2000 Cafe in Hilversum met veel plezier. Volgend jaar weer!