Pamperdance 2-4 jr.

De peuters vanaf twee en half en drie jaar leren met plezier de nieuwste en stoerste peuter dans moves op hedendaagse muziek uit bijvoorbeeld diverse Disneyfilms, K3, alle ZAPP sterren, Joki & Jet en Kinderen voor Kinderen. Bounce and clap your hands! Pamperdance bij Fit by Rox is cool!
11.00-11.30
Het woord ‘pamperen’ zegt het eigenlijk al, vertroetelen en verwennen. Een geweldige vorm om op een speelse en bovenal educatieve wijze je dreumes of peuter in groepsverband te leren bewegen op muziek. De dansles geeft een positieve voorsprong waar de kindjes hun leven plezier van hebben.

Belangrijk om te noemen is dat er verschillende leerzame momenten zijn waarbij de gevoels- en denkontwikkeling wordt bevorderd. Dat is een goede combinatie van de coördinatie, creativiteit, muzikaliteit, ritmiek, motoriek en sociaal formeren. De lesmethode, ontwikkeld door eigenaresse Roxanne Cools, is als voortraject voor andere dansvormen binnen Fit by Rox dansstudio. Spelenderwijs en in hun belevingswereld door middel van verschillende thema’s leren de kindjes al verschillende danspassen voorbereidend op Jazzdance, Kidsdance of Klassiek ballet. De thema’s kunnen zijn: ‘Het muizenverhaal van Sam’, ‘de pinguins’, ‘het dierenfeest’, ‘kerst in de dansschool’, ‘op vakantie’ en nog veel meer. Alle thema’s in de belevingswereld van de kindjes zijn passend bij het seizoen.

Voor de ouders/verzorgers is het ook leerzaam. Tijdens de dansles is het de bedoeling dat de kindjes zelfstandig de dansruimte betreden en zich dus losmaken van de ouders/verzorgers, wetende dat papa of mama wel dichtbij is. Fit by Rox beschikt over een gezellige lounge ruimte waar een kopje thee of koffie klaarstaat tijdens de dansles voor de ouders/verzorgers zodat zij zich kunnen afzonderen. Het is de bedoeling niet zichtbaar aanwezig te zijn als ouder/verzorger zodat de kindjes niet afgeleid worden. De lestijd wordt door de ouders/verzorgers meestal besteed aan het uitwisselen van diverse onderwerpen, er wordt gelezen of men kijkt naar het televisiescherm waar

de dansles van de kindjes live op te volgen is.

‘Leerzame momenten voor zowel de moeder als het kind’, aldus Roxanne Cools (mede-eigenaar Fit by Rox dansstudio).

De leuke lessen worden meerdere malen per week gegeven (zie lesrooster). Heb je vragen of suggesties omtrent deze leuke en leerzame danslessen voor de dreumes en peuter? Neem dan contact op met Roxanne Cools via
035-544 52 90 of mail naar info@fitbyrox.nl.

Vraag een proefles aan

Achterom 148A | 1211 PD Hilversum | T. 035-544 52 90 | E. info@fitbyrox.nl
Privacybeleid